Hf vejledning odense

Vejledningernes åbningstider. Klik på undervisningstedets navn for at booke en tid hos en vejleder online. Nogle undervisningssteder har ikke online-booking.


Undervisningsste Åbningstider, Telefoner. Vil du tale med en avu- vejleder ?

Udfyld denne erklæring før samtalen. Formandskab for lokalt PR avu, Nina Klint Knudsen. HF -PAM, Anne Kofod-Jensen, Gary H. Find dit skema og dit lokale.


Husk at tjekke dit skema i Ludus Web, så du ved hvor og hvornår du skal have undervisning. Har du spørgsmål, så kan du kontakte din SU- vejleder på tlf. Du kan træffe en SU- vejleder hver dag på Kottesgade 6- Odense.


Mød op i vejledningens venteområde og træk et nummer.

Receptionen, 7:- 15:3 7: - 15:3 7:- 15:3 7:- 15:3 7:- 13:30. I fremtidens Odense - find din rute her. FVU og ordblindeundervisning. Desuden samarbejder vi med alle institutioner inden for Ungdommens Uddannelsesvejledning i Odense og Omegn.


Arbejdsområder Odense stx og hf prioriterer tre kernearbejdsområder: Aktiviteter på tværs af skolerne. Udviklingsprojekter (læs mere herunder). Adresse: Kottesgade 6- Odense C. Hvis du søger uddannelser på andre adresser end den viste, kan kortet i højre side anvendes til at se disse adresser.


Kom til Åbent Hus på Rudolf Steiner-Skolen i Odense , og hør om Steiner HF. En ungdomsuddannelse uden eksamen og karakterer og med høj faglighed - også i håndværk, musik og kunst. Steiner HF byder på mangfoldighe kultur, naturfag og rejser ud i . Desuden er der tæt samarbejde med alle uddannelsesinstitutioner inden for Ungdommens Uddannelsesvejledning i Odense og Omegn.


At gå til studievejleder er en ret, så det giver ikke fravær. Man skal blot give sin lærer besked og så naturligvis gå tilbage til timen, når samtalen er slut. Hf på Odense Katedralskole.


På disse sider kan du læse lidt om hvordan man bliver optaget på hf -uddannelsen, hvordan det er at gå på hf på Odense Katedralskole og også lidt om hvad du kan bruge din hf -eksamen til.

Du kan klikke dig ind på de enkelte sider herunder, eller vælge at bruge navigationsbjælken til højre til . Odense Katedralskoles studievejledere. På denne side finder du orienteringer, normer for skriftlig censur og censorudvekslingsplaner for censorerne på stx og hf. Studievejlederen informerer også muligheder. Orienteringerne vil løbende blive lagt på siden i prøveperioden. HF -force er for dig som overvejer et arbejde inden for forsvaret, ved politiet, som redder eller lignende.


Hvor du skal tage ansvar for andre mennesker i farlige og livstruende situationer. I stedet får du, i tæt samarbejde med dine undervisere, udførlig individuel vejledning og mundtlige og skriftlige evalueringer af din indsats. Vi mener, at den enkelte lærers jævnlige dialog, med dig som elev, er vigtig for motivationen og lysten til at lære.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop