Hvordan laver man underscore på tastaturet

For eksempel, i stedet for at skrive en type understregning , kan du skrive det som Type_an_underscore , Udskiftning af rum med understregninger. Mens dette symbol er let at finde på den standard tastatur , . Derfor underscore er en god måde at adskille ord i en e- brugernavn. Skriv et bogstav eller or der skal være adskilt af en understregning.


Find Bindestreg tasten på dit tastatur.

Dette er direkte til højre for -tasten. Tryk på Shift -knappen på dit tastatur. Essential Mac Keyboard Shortcuts You Ought To Know - Duration: 3:59. Klik på knappen Find næste for at finde den første forekomst af understregning i teksten. Hold klikke Find Næste for at lede efter andre symboler begivenheder.


Men prøv evt at gå ud i æblemenuen. Understrekingstegnet merket på tastaturet er noe du kanskje har sjelden brukt.

For eksempel, når definere variabler i databasen programmeringsspråket MYSQL , er understreket ofte brukt til å definere variabler. En annen bruk for understrek er å . Mangler: tastaturet Underscore på dansk? For jeg ved selvfølgelig godt, at ordet underscore betyder understrege.


Men netop tasten understreger jo faktisk ikke noget (medmindre der er en funktion, jeg har overset). Normalt laver den vel bare en streg (i lav højde), men som altså ikke er under noget andet. Så jeg tænkte, man måske havde valgt et . Daz, ellers kan du gå ind på Pinball hvis du har en dansk windows. IT i år og ikke kender navnene på dansk. Brug følgende tastaturoversigter til at finde placeringen af et bestemt tegn på forskellige tastatursprogversioner.


Ikke alle tastaturer er tilgængelige i alle områder. Følg oplysningerne i artiklen Om Tastaturfremviser for at finde tegnenes placering på tastaturer på forskellige sprog og se hvilke tegn, . Den bærbare PC har jo tastaturet indbygget ( du kan godt slutte et ekstra tastatur til) og de er stort set identiske i funktioner. Dog har den bærbare en FN-Tast,.


Da den blev opfundet havde man det problem, at stængerne med bogstaverne viklede sig ind i hinanden hvis man bare skrev lidt hurtigt.

Hvordan få frem spesial tegn og andre språk på tastaturet. Det løste den nuværende . Dette foregik ve at man først skrev et or derefter flyttede man skrivemaskinehovedet tilbage til starten af ordet, og så skrev man en bundstreg for hver bogstav i ordet. I Microsoft Word (og andre tilsvarende tekstbehandlingsprogrammer) derimo vil et ord omkranset af bundstreger automatisk blive lavet at i kursiv og . Jeg ved ikke hvad der er sket, men mine taster har faaet nye funktioner. Hold ALT inde og tryk på SHIFT knappen en gang, så skifter man igennem tastatur sprog, virker på alle nyere OS Kræver dog at det danske . Genveje, specialtegn og tastatur på Mac.


Hvis der i en menu står flg.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop