Internet til søs

Internet på båden - se mulighederne. Dagmar D på sommertur: Her sker heller ikke noget. Ballen Havn rykker med 2gæstebåde. Opfindelsen Victorfone giver telefoni og data til søs.


Bøje: Kom i gang med elektroniske kort og AIS!

Nyt gratis wifi-system i Malmø . Her kan du læse om, hvilke muligheder du som bådejer har, for at få internet om bord. Skal det være internet til sejlads i åben sø eller kan du nøjes med internet i kystnært farvand. Og læs også om internet på længere rejser via satellit, det er . Som du sikker ved at det utrolig vigtigt at kende vejrforholdene inde man sejler ud og hvornår man skal sejle in da man på den måde kan undgå de værste storme m. En internet tilkobling til søs behøver ikke koste alverden, men kvaliteten afhænger . Vil du gerne have internet , når du er ude at sejle?


Så er mobilt bredbånd oplagt - læs hvad du skal være opmærksom på, når du køber internet til båden.

Vores mission er at hjælpe alle med en god og stabil internetforbindelse. For os er internettet ikke kun for dem, der bor i de største byer. Bredbånd skal være tilgængeligt og stabilt også steder, hvor husene ikke står tættest.


For en god og stabil adgang til internettet er lige så vigtigt i de små lokalsamfund som i de store byer. Så hører jeg meget gerne dele jeres erfaringer. Dansk Sejlunions klubmedlemmer får nu hurtigere internet til søs gennem aftalen med Net der opgraderer deres netværk. Mens adgang til hurtigt internet på land efterhånden er tilgængelig for pct. Næst efter en højere løn . Desuden bidrager en række virksomheder samt Søfartsstyrelsen til . Så længe man er så tæt på lan at mobilens landbaserede net stadig virker, er der ingen problemer.


Er det ikke på tide, at internettet følger os alle steder med fuld styrke – også til søs ? Overalt er frekvensområderne nemlig pressede, og i modsætning til samarbejdspartneren Inmarsats satellitter, så kan de danske ingeniører give langt hurtigere og billigere internet til skibe på KU-båndet. Verden over efterspørger rederier nemlig i stigende grad netforbindelser til søs. På kabelskibene har vi faktisk satellitbaseret internet når vi er til søs , og jeg er da ikke sindssygt imponeret over hastigheden, til gengæld er jeg skuffet over at vi mister forbindelsen når det regner, eller under visse meteorologiske forhold (i gamle dage blev det kaldt elektrisk regnvejr), så jeg ville aldrig . I gamle dage fik man den slags over langbølgeradioen, men der sender de ikke den slags mere! Læs om brug og muligheder af internet og mobiltelefon.


Vi skal sejle i Danmark, Sverige og Tyskland.

På alle vore skibe er der internetadgang og mobildækning - undtaget skibene mellem Sandefjord og Strømstad. Kommunikationen går via satellit, så driftsforstyrrelser kan forekomme. Netværket åbnes først når skibet er til søs. Hvis skibet sejler tæt på kysten, vil du . Der er godt nyt til de internetafhængige.


Bornholmslinjen er nemlig klar med trådløst internet under hele overfarten, når den første færge sejler 1. Vi kommer ikke til Bornholm med halve løsninger, så vi har internet med fra første fær fortæller kommunikationschef, Jesper Maack fra . VHF-radioen har et meget stort dækningsområde, er udviklet til at klare forholdene til søs og har brugsmæssigt den afgørende fordel, at andre skibe i området har mulighed for. Men undersøgelse antyder, at internettet ikke er en ubetinget gevinst for de søfarendes velfærd og trivsel – internet kan nemlig medføre social isolation. At internettet er kommet om bord er uden diskussion et stort fremskridt for søfarende.


Især hvis der er problemer enten til søs eller i land. Vejret til søs Vejrudsigter Orientér dig om vejrets udvikling, inden du sejler ud – og under sejladsen. Lyt til vejrmeldingerne for dit.


Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) udsender løbende farvandsudsigter gennem radio, tekst-tv, telefon og internet. AQAP var også ved at blive en af alQaidas mest sofistikerede grene, hvad angik brugen af internettet til at mobilisere tilhængere. AlQaidalederen var blevet dræbt og havde fået en vanærende begravelse til søs.


Normalt er det de færreste rejsende, der gider bruge . Og er vi langt fra hjemmet, kan vi stadig følge med via internettet. Det er der desværre mange, som ikke ved.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop