Mit kvuc moodle

På KVUC benytter vi Mit KVUC som læringsplatform i forbindelse med undervisningen. Som kursist har du adgang til holdrum i Mit KVUC for de hol du er tilmeldt, så længe holdene er aktive. Det er her, du finder informationer om undervisningen på dine hol henter materiale og ser lektier. Sign in with your organizational account. d med din KVUC -konto.


Er du studerende ved KVUC benyttes kursistnummer som brugernavn. Er du ansat ved KVUC benyttes din mail-adresse som brugernavn. Adgangskode er den samme som du benytter på skolens computere.


Studieaktivitet og skema (Ludusweb). MenuMeddelelserUndervisningsbeskrivelser. Arrow down key opens calendar element for choosing the date. Du logger ind nederst på siden med dit cpr-nummer og kursistnummer.


Alle spørgsmål vedrørende betalinger rettes til . Samtidig scanner du dit sygesikringsbevis for at registrere dine personlige oplysninger til studiekortet. Du kan hente det færdige studiekort i receptionen i Vtre dage efter. Du kan også læse mere på Mit KVUC ( Moodle ), som . Uddannelse i Københavns centrum for unge og voksne. Enkeltfag, forkurser eller fuld uddannelse.


Ud over online undervisning har du mulighed for at deltage i fagseminarer, studieværksteder eller få personlig vejledning fra din flexlærer. Regler for deltagerbetaling er fastsat af Undervisningsminsteriet pr. Prisen for de fleste er mellem 1kr.


KVUC har studieværksteder, hvor du bl. Du kan læse mere om værkstedernes åbningstider og placeringer på intranettet mit KVUC. Tag de fag du har brug for. KVUC udbyder en lang række fag med holdstart både i august og januar - og både dags- og aftenhold. Nogle hf-fag er helårlige og . Online tidsbestilling - hf-vejledningen.


Her kan du booke en tid hos vores hf- vejledere, når du skal tilmelde dig nye fag. De fleste uddannelser tilmelder du dig hos vejlederne , som hjælper med at finde hold og planlægge et forløb, der passer til lige netop dig. På nogle uddannelser er der særlige ansøgningsfrister og -skemaer, og nogle hold har online tilmelding. Læs mere under hver uddannelse og kontakt . Vi hjælper med at afklare dine muligheder og tilmelde dig de rette hold.


Genveje: Loginvalg: Hovedindhold. Nulstil password med SMS. Vi anbefaler, at du altid logger ud og lukker alle browservinduer, når du er færdig med at bruge tjenester, som benytter SMS kode.


OBS: Vær opmærksom på, at der på følgende fag på alle niveauer er et tilhørende obligatorisk laboratoriekursus, som du skal bestå for at blive indstillet til . Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. BESb에swyBESb에swyBESb에swy BESb . Mit VUC - IntraDu får først adgang Intra når du er sat på hold og tidligst dage før undervisningen starter.


På VUC Lyngby benytter vi Office 3som vores primære læringsplatform og intranet.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop