Vooni højtaler

I stuen, til grillaftenen, på skovturen. Voonis mobile højtalersystem City Rocker føler sig hjemme overalt og leverer krystalklar lyd lige meget, hvor det er. Elektronisk udstyr på badeværelset er et stort no no, som du ved. Men med Splash Speaker kan du faktisk nyde musik og til og med tale i telefon direkte i badet! Vooni Splash Speaker tåler stænk og kan let pares med forskellige enheder via Bluetooth 3. En praktisk højttaler og mikrofon, som følger dig i vådt og tørt.


Skal der være fest, så lad der være fest. Og med en Vooni CityRocker bestemmer du selv, hvor festen skal være, for den enorme højtaler er udstyret med hjul og et håndtag, så du hurtigt kan rulle den med dig som en rejsetaske. Det er meget godt, for den vejer 1kilo.


Du tilslutter din mobil eller andre . Hop til Hvad er Vooni City Rocker højtaleren ? Til havefesten kan man rulle højtaleren ud lige så let som en trolley. Tilslut telefonen eller usb afspiller og så er musikken arrangeret og klar til at rocke, og det er hvad Vooni systemet er – Det nemme mobile diskotek. Transportabel gigang højtaler system. Højttaler , Andet mærke, Vooni CityRocker, aktiv, 1W, Go Mobil højtaler der kan tages med hvor som helst. Kan spille via bluetooth og Jack kabel.


Der er mange fordele ved at vælge en højtaler som Vooni CityRocker. Du får først og fremmest et mobilt højtalersystem, der giver dig mulighed for at afspille musik fra din telefon via Bluetooth eller via din MP3-afspiller via en ledning. Det betyder at den kan stå i centrum af festen og du kan skifte musik uden at bevæge dig, . Med denne trådløse bluetooth- højtaler kan du tage musikken med dig overalt! Ikke nok med at du får en god ly men du får også et flot retro design.


Spil musik fra din mobil eller tag opkald når som helst, og hvis din mobil løber tør for strøm, så kan denne højtaler også bruges som en power bank! Smart trådløs højtaler , der kan kobles op med din mobiltelefon via Bluetooth, så du også kan besvare opkald med den. Genopladeligt batteri med timers levetid.


Living room, barbecue evening, picnic. The Vooni CityRocker mobile loudspeaker is at home anywhere and delivers crystal clear sound wherever you are. Of course, electronic devices in the bathroom are a big no-no, as you know. Vooni Splash speaker kan nemlig tåle van det betyder at du kan slippe din indre sangfugl løs ude i badet. Den er også smart, hvis du skal en tur på stranden med . Lyden der kommer ud af Vooni City Rocker festival højtaler er også helt eminent.


Den er bygget så den afspiller musik med høj lydkvalitet i alle omgivelser. Du kan manuelt indstille bas, diskant og mellemregister. Danske Soundboks spiller højere end nogen anden - og den gør det trådløst og uden behov for stikkontakt. Sammenlign priser og læs anmeldelser af vandtæt højtaler Mobiltelefon tilbehør.


Klik her og find den bedste pris nu! Køb brugt og spar penge på GulogGratis.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop