Dong kwh pris 2017

Din pris følger vores indkøbspris og skifter løbende. Dit forbrug er dækket af grøn strøm. Hvad koster kWh egentlig? Det kan være lidt svært at give et nøjagtigt bud på, men her får du vres bedste bud på prisen på kWh. Det er faktisk et rigtig godt spørgsmål, som jeg vil forsøge at besvare i dette indlæg.


Der er mere end ét produkt så én pris er svær at komme med - men med afgifter, distribution osv ligger prisen nok på ca 2øre pr kwh. Og omvendt, hvis du har et lavt forbrug, kan det bedst betale sig at vælge et produkt med et lavt abonnement og lidt højere pris pr. Som tommelfingerregel kan man regne med at betale kr. Læs her hvordan du finder den præcise pris , samt om du har den billigste pris på markedet. Wh bliver hævet i vinterhalvåret (oktober til marts) i spidsbelastningsperioden fra kl.


Prisen bliver tilsvarende sat ned i alle døgnets øvrige timer i. Reduceret elafgift for den del af forbruget, der overstiger 4. Du får automatisk el fra det lokale elnetselskab, men du kan godt vælge et andet elhandelsselskab. Sammenlign her prisen hos dit eget netselskab med gennemsnittet og priserne hos Danmarks pt. Hvilket jo ikke fremmer en prissammenligning for forbrugerne. Prisbladet i dag fra Dong Aktuelle priser.


Derfor mere end fordobler selskabet sin pris for at levere den el, du bruger fra klokken til i vinterhalvåret. Radius tager i dag 3øre for at levere en kilowatt -time. Fremover vil prisen være 8øre. Samtidig falder prisen i døgnets øvrige timer og hele sommerhalvåret til 3øre. EL-FORBRUG Vi får fremover dyrere strøm mellem klokken og 2 som typisk er det tidspunkt, hvor strømforbruget i de danske hjem er allerstørst.


Det er el- distributøren Radius (tidligere DONG ), som mere end fordobler prisen på den el vi bruger fra klokken 17:til 20:i vinterhalvåret. Pristjekket viser, at en gennemsnitsfamilie kan spare over 9kroner ved at vælge det billigste variable produkt frem for det dyreste. Herefter har selskabet regnet en gennemsnitlig kWh - pris for alle produkter, hvorefter selskabernes abonnementer og gebyrer er tilføjet. Dong Energy at afregne elprisen på en helt ny måde. Energitilsynet godkender en fast pris pr.


Den godkendte pris er en. Sammenligner du elpriser, vil du hurtigt opdage, at der kan være op til øres forskel for prisen pr. Se eksempel på hvad el koster.


Denne gang viser prissammenligningen igen, at det er mest fordelagtigt for kunderne at vælge et selskab, som koncentrerer sig om et . Betaling for dit elforbrug - DONG.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop