Elektrisk motorvarmer til bil

Passer til Biltemas motor- og varmeblæsersystem. For at opnå maksimal temperatur kræves det kun, at varmeren er tilsluttet i 3-timer . Derfor kan det være en overvejelse værd at investere i en motorvarmer til bilen. En motorvarmer er en varmekilde, som opvarmer motorens kolde kølevan så motoren meget hurtigt opnår ideel drifttemperatur efter start. Den forholdsvis billige elektriske type, hvor en 2volt dypkoger er indskudt i bilens kølesystem.


Vores tekniske team udvælger og udvikler den ideelle opvarmningsløsning til hver ny bil på markedet. Derved kan du altid få den mest effektive motorvarmer til netop din motor. Denne effektivitet medfører, at motoren hurtigere vil blive varm, og at den kører mere jævnt, når du begynder at køre. Biler , lastbiler, entreprenørmaskiner, stationære motorer osv. Husk DEFA tilkoblingssæt.


Frosten i morgen fik mig til at tænke på en el -varmer til bilen. Er der nogen der har erfaring med El - motorvarmer fra. Klik her og find den bedste pris nu!


MEN en af mine kammerater siger at oliefyret ikke varmer det op til mere end grader, og så kan man jo sige at en elektrisk der kører på 2volt har en . El-motorvarmer - erfaringer? Jeg pønser på at montere en elektrisk dyppekoger- motorvarmer i bilen , men har svært ved at finde brugeres erfaringer med sådan en. Webasto- oliefyr i firmabilen, og hold fest hvor er det bare lækkert, mand!


A Webasto evo diesel volt kw. Mere for pengene Vores kampange. Bilvarmeren sørger for en opvarmet, startvillig motor, en dejlig varm kabine og isfri ruder. Har du først prøvet det, kan du ikke leve uden. Samtidig kan du glæde dig over, at du skåner miljøet for koldstarter, forbedrer driftsøkonomien og giver motoren en . SMS-start, alufælge, navigation m. Executive pakke, el indst.


Den typiske motorvarmer i danske biler drejer sig alene om kabinekomfort og gør meget lidt for motoren, fordi den kun sidder i kølevandssystem. Heaters are also available for engine oil so that warm oil can quickly circulate throughout the engine during startup. Jeg brugte i flere år dagligt en elektrisk motorvarmer til en l dieselmotor, der vejede i omegnen af 1kilo, i en bil , der kun skulle køre km til arbejdspladsen.


Uden motorvarmeren kom der om vinteren kun lunken luft ud af varmeapparatet efter de km, men varm luft efter et par kilometer, hvis . Man skal jo heller ikke fyre den af når bilen er kold. Har haft en Defa motorvarmer i en anden disel bil , virker også ok, og det var en eldypkoger model - skulle køre mindst 3-timer og med en forbrug på 5Kw pr. En dieselvarmer, bensinvarmer eller elektrisk motorvarmer kan spare både deg, miljøet og bilen din.


Les tips og råd om motorvarmer. Når vinteren kommer og gradestokken kryper nedover på blå, er det ikke alltid like lett å få start på bilen. Motorvarmer - Sådan virker den. Det er en viss risiko for skade på motoren hvis du starter den når det er iskaldt.


Kjøp derfor motorvarmer fra Mekonomen, hvor vi har et stort utvalg fra kjente leverandører som Defa, Calix og Meko, så slipper du å stå fast . Mick Østergaard ser på, hvad man som bilejer kan gøre for at forebygge det besvær, der følger med de.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop