Kan man køre til sylt

I Niebüll kører du om bord på toget. En 40-minutters rejse på Hindenburgdammen vil bringe dig over Vadehavet til Westerland. Hvis du fortrækker at lade din bil blive hjemme, er toget en komfortabel rejsemulighed. Der går fx en direkte forbindelse fra Danmark til Flensborg, hvorfra du kan fortsætte rejsen med tog eller bus.


Een ting har de fire forslag tilfælles: De er alle fuld af luksus og magelighed. Man kan sejle fra Rømø eller kører med bil eller tog.

Som alternativ kan du køre til Rømø og tage bilfærgen fra Havneby til List på Sylts nordspids. MED TOG: Kør via Tønder til Niebüll og skift her til regionaltoget til Sylt. De fleste hoteller og udlejere af . Sild byder på en ganske særlig, nærmest. Sild er den største af de nordfrisiske øer og alligevel lille nok til, at man hurtigt kan se det hele: Et betagende og meget afvekslede landskab.


Sild er kendt for en strid vin men hvad gør det, når man altid kan have medvind på cykelstierne? I videoen her kan du se hvordan du benytter en online billet købt til autotoget og kører om bord på autotoget fra Niebüll til Westerland på Sylt. Til trods for liebhaveriet på Sild og de dyre mpriser er der ikke dyrt at være og spise på Sild.

Så man skal ikke lade sig afskrække af det dyre omdømme. Jeg bemærkede at mår et biltog ankom så afgik et lidt efter. Det der var ankommet skulle så tømmes og fyldes igen. Der kørte også en del persontog til Sild. Jeg fik taget en del billeder og et par videoer der.


Sildfærgen sejler hele året rundt mellem Rømø og den tyske ø Sild. Vesterhavet, er forbundet med fastlandet via Rømø- dæmningen, så du nemt kan køre til øen med bil. Sommerferiebussens” køreplan er tilrettelagt sådan, at der i alle byerne er et ophold på 3-timer, så man både kan nå at tage lidt på sightseeing, spise frokost og shoppe i den by, man har valgt at stå af i. Om eftermiddagen kører bussen så retur via alle byerne, stadig med guiden ombor og bussen er . Kører det busser mellem byer på Rømø og byer på Sild via Havneby og List? Kan man rejse fra Lakolk till Westerstadt med rutebus? Her kan man holde fri, siger Silke von Bremen og opfordrer mig til at snakke lidt med hotellets indehaver, Claas-Erik Johannsen, der tilhører det.


Nu sker det dog som biltog, hvor trafikanterne kører bilen om bord på en vogn, der fragter dem fra Niebüll på fastlandet over til hovedbyen Westerland på Sild. DB Regio er kun tre timer om at tilbagelægge de 2km fra Hamborg til Westerland. Desuden tilbyder Deutsche Bahn direkte forbindelser til Sild fra mange tyske byer. Hvis du kører i bil eller på motorcykel, men ikke ønsker at medbringe dit køretøj til øen, er der gode parkeringsmuligheder på fastlandet i Klanxbüll.


Dæmningen er udelukkende beregnet til togtrafik, men det er muligt at få sin bil kørt på et biltog i byen Nibøl på fastlandet. Sydøst for øen ligger øerne Amrum og Før.

Nord for Sild ligger den danske vadehavsø Rømø, småøen Udhjørne Holm og sankbanken Jordsand. Geografisk ligger øen på samme breddegrad som . Jeg har søgt en del på nettet, men synes ikke rigtig jeg kan finde meget. Fra det tyske fastland kører kun et biltog. Ved ikke om man kan have campingvogn med. De næste to en halv time rundt på øen får vi en masse fortælling undervejs, herunder ophold for eftermiddagskaffe og kage.


Vi kører til Rømø, hvor der, hvis tiden tillader det, bliver en meget lille rundtur på øen. Ombord får vi en frokostanretning. Prognoserne siger forhøjet vandstand med tre til tre og en halv meter.


Sker det, vil der står van når bilerne skal køre i land. Det kan vi ikke byde kunderne, siger Flemming skov. Vi kører til Havneby på Rømø, hvorfra vi skal sejle med Rømø- Sild færgen. Vi får en let frokost ombor mens vi sejler gennem det smukke Vadehav. Keitum - den gamle friserby med mange flotte stråtækte huse og . For at komme til Sild må man enten sejle fra Rømø eller tage med toget fra byen Niebüll i Tyskland.


Helt atypisk for de bilglade tyskere kan man ikke selv køre til Sild , men må lade sig fragte på et biltog over en kilometer lang dæmning. Sylt med dansktalende guide. Du kan få yderligere information her:.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop