Markedsføringsøkonom jobmuligheder

Som markedsføringsøkonom får du ofte job som fx indkøber, marketingassistent og account manager. Og du har en lang række muligheder for videreuddannelse. Vil du være en del af et stærkt team, og ønsker du dig en travl hverdag, hvor din primære opgave er at sikre, at vores store salgsstyrke kan fokusere deres indsats imod kunderne? Stillingen som Sales Administrator er placeret i vores . Som uddannet kan du få forskellige job inden for markedsføring, salg og kommunikation i mange forskellige brancher. Din titel kan blive alt fra SoMe specialist . Blev i år færdiguddannet som markedsføringsøkonom , og skal nu så småt til at begynde at tænke over hvilken slags job jeg vil gå efter Jeg synes ikke at jeg ha.


Mens de mange nyuddannede kæmper for at finde et job , findes der faktisk også uddannelser, hvor ledighed er et ukendt eller meget sjældent fænomen. Finans har lavet en liste over de uddannelser, hvor de nyuddannede har den laveste ledighed et halv år efter, at de har afsluttet deres uddannelse. Jeg skal læse til markedsføringsøkonom til februar på Roskilde Handelsskole.


Så vil jeg høre om der er nogle herinde der har læst det og høre lidt om jeres erfaringer og hvordan jobmulighederne er, er. Markedsføringsøkonom - jobmuligheder ? Arbejde i Glasgow indlæg 4. Professionsbachelor i international handel og. Hej jeg ville høre fra nogen af jer, der kender venner eller bekendte som har dårlige har haft erfaringer med uddannelser hvor de derefter ikke har fået job ? Personligt kender jeg et par stykker, som har læst markedsføringsøkonom i to år, hvor de derefter ikke rigtigt har fået job for det de er uddannet til. Uddannelser som ikk kan anbefales? Vil gerne høre hvad I synes om uddanne.


Der er ikke én baggrun der får dig til tops inden for markedsføring og PR, men den 2-årige uddannelse til markedsføringsøkonom er et overskueligt udgangspunkt for mange. Dette har gjort, at jeg har kigget på diverse uddannelser, og da jeg tog min hgs fandt ud af, at jeg faktisk var rigtig glad for salg og service, har jeg kigget rigtig meget på uddannelsen til markedsføringsøkonom. Jobmuligheder bagefter med eller . Er der nogle af jer som har erfaringer med denne uddannelse? Det er ikke for at være lyseslukker eller noget, men jeg blev færdig med markedsføringsøkonom for år siden og gik ledig et helt år, hvor det til sidst lykkedes mig at få et job i Netto som butiksassistent.


Jeg vil dog til uddannelsens forsvar sige, at der er mange gode ting ved den. Hvis man interesserer sig . Du er uddannet handelsøkonom, designteknolog, markedsføringsøkonom , cand. Det kan ligeledes være, at du har suppleret din uddannelse med en H der er en erhvervsøkonomisk deltidsuddannelse.


Din fremtid som indkøber afhænger af hvilken profil og hvilket speciale du . Som uddannet markedsføringsøkonom eller logistikøkonom har man også opnået de fornødne økonomiske og logistiske kvalifikationer til at kunne arbejde i shippingbranchen - og man kan endda vælge at supplere med et AMU-kursus i shipping, spedition eller international handel for at forbedre jobmulighederne. Hvilken karriere venter dig som markedsføringsøkonom ? Inden for markedsføring og salg er der mange muligheder, når du skal finde det job eller den karriere, som du gerne vil have. Her er en liste over det første typiske job for en markedsføringsøkonoEksportsælger eller eksportassistent. Der undervises inden for områderne organisati on, afsætning, regnskab, økonomistyring og finansiering i forskellige typer virksomheder.


Jeg tror du har misforstået det med en universitetsuddannelse lidt, da det jo netop er en teoretisk funderet uddannelse modsat professionsbachelorene (fx markedsføringsøkonom ), der har det praktiske og mere erhvervsrettede perspektiv. På EASJ i Roskilde har vi etableret Drivhuset, som er et innovations- og inkubatormiljø for . Den retter sig primært til jobs indenfor det private, som leder, key account manager, og lign. Salgsrelaterede og økonom .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop