Skattefri præmie 2017

Du må arbejde ubegrænset ved siden af din efterløn, hvis du er lønmodtager. Niels Erik Andersen har i snart fire år arbejdet hos ES Stålindustri i Vildbjerg. Han regner med at fortsætte, mindst til han kan få folkepension. Men alligevel er han afskåret fra at få efterlønspræmien. Hvad er en skattefri præmie , hvor mange penge kan du få, og hvordan skal du gøre?


Skattefri præmie er til dig, der fortsætter med at arbejde helt eller delvist i stedet for at gå på efterløn. Du kan højest få præmier. En skattefri præmie udgør 13. Præmien udbetales, når du går på folkepension. Vælger du slet ikke at gå på efterløn eller arbejde på delti mens du får efterløn, kan du optjene en skattefri præmie , når du får ret til folkepension.


Hvis du er født i tidsrummet 1. Det betyder at den højest mulige skattefri præmie er 13. Hver præmieportion udgør 13. I den nye overenskomst har seniorer mulighed for at bruge deres fritvalgskonto til at afholde seniorfridage. Bruger man den mulighe vil man stadig kunne optjene skattefri præmie af den ti man holder fri.


Du har mulighed for at optjene skattefri præmie , hvis du opfylder 2-års-reglen. Fra du får dit efterlønsbevis, til du kan begynde at optjene skattefri præmier , er der nogle særlige betingelser, der skal være opfyldte. Reglerne for optjening af skattefri præmie. HR, økonomi, it og stab Økonomi og Finans . Muligt at optjene op til godt 156.


Det er muligt at optjene ret til skattefrie præmieportioner til en samlet værdi af i alt 156. Det ændrer de nye efterlønsregler ikke på. Der udbetales kun hele portioner, så man får ikke . For dig, der er født før 1. Regeringen frister me at du kan få udbetalt dine efterlønspenge skattefrit. Se, hvordan du optjener timer til den skattefri præmie. Men du mister retten til seniorjob og.


Spar penge: fede efterårsoplevelser du får rabat på med FOA. Kvinde står op ad husmur ved gadehjørne. Nye regler øger risikoen for . Debat: Lars Nevald har mistet en såkaldt Skattefri Præmie på grund af en forældelsesfrist, han ikke kendte. DJ for at få et pensionistmedlemskab, og da rykker jeg på ny AJKS for at få udbetalt efterlønspræmien, igen mundtligt via receptionen. Når du når efterlønsalderen, giver efterlønsbeviset dig mulighed for at få en skattefri præmie.


Den skattefri præmie er en kontant præmie til dig, der arbejder, efter du har ret til at gå på efterløn. Der er forskellige regler for, hvornår du begynder at optjene skattefri præmie. Læs mere om efterløn og alder her.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop