Skift knappen på mac

Hvis du ikke gider vente halvandet sekun kan du trykke på Kontrol– afbryderknappen eller Kontrol–skub medie ud. Hold knappen inde fem sekunder for at tvinge din Mac til at slukke. Rul til det øverste venstre eller nederste venstre hjørne af siden.


Fremhæv det næste emne på en webside. Kommando-pil op eller Home. Tabulator fremhæver det næste tekstfelt eller den næste lokalmenu. Se favoritminder i Minder.


Ophør med at vise et fotografi, projekt, album eller fælles album. Luk et vindue, og afslut Fotos. Få sat fart på arbejdet med disse fremragende genvejstaster til din Mac - computer.


Det er oftest hurtigere at bruge de indbyggede genveje på dit Mac -tastatur end at sidde og fedte med mus eller touch . Jeg har oftest ledt efter de genveje, som jeg efter år på pc allerede havde bygget ind på rygraden. Det har udløst frustration, men glæden ved at bruge Mac er bare så meget større, så det har samlet set været en kæmpe gevinst. Jeg har derfor brugt en times-ti på at samle de mest . Jeg sitter her med en Macbook, og nå prøver jeg å spille et spill på nett. Får beskjed om å trykke på shift -tasten, men det er altså ikke en tast som heter. Det lukker det aktive vindue, men slukker ikke for programmet.


På en Windows- computer trykker du på Printscreen- knappen for at tage et skærmbillede. Cm Luk alle programmer (med muligheden for at gemme ugemte dokumenter) og genstart så computeren. Vil du have en unik Mac ? Hos SuperMac kan vi skifte farven på lyset i dit tastatur så dine knapper ikke længere lyser hvidt. Skil dig ud fra dine klassekammerater, ved at dine knapper i din Mac lyser en anden farve.


Du kan vælge blåt, rødt, grønt eller gult lys i dit Mac tastatur. Kontakt os for at høre nærmere om vores . For at bruge disse genveje skal du muligvis ændre dine indstillinger til Mac - tastaturet for at ændre Vis skrivebordsgenvej til tasten. Rediger systemindstillinger for. Til begyndelsen af et dokument.


Til det forrige indsætningspunkt. Vise eller skjule hjælpelinjer. Gå til næste felt, indstilling, kontrolelement eller kommando. Skifte til præsentationsvisning. Gå til forrige felt, indstilling, kontrol eller kommando.


Afslutte eb dialogboks eller annullere en handling. Udføre handlingen for standardkommandoknappen ( knappen med den fede kontur, ofte OK- knappen ). Nyttige Mac genveje ⌘ ⇧ ⌥ ^ fn. På Apple-tastaturer har denne tast et Apple-logo ( ). Alternativ) - Der kan også stå Alt på denne tast. Caps Lock) - Slår Caps Lock til eller fra.


Knap til højre øverst = backspace. Funktionstast) - Findes i nederste . Lær tastaturgenvejene at kende, og bliv ekspert i at bruge Chrome. Windows og Linux Genveje på faner og i vinduer Handling Genvej.


Man kan så efterfølgende trykke flere gange på TAB for at skifte til det næste program i rækken. Når CMD slippes går man til det program som er fremhævet. CMD knappen sidder både på vesntre og højre side af mellemrums knappen , mens TAB knappen sidder til venstre fra Q knappen – Den har en lille . Få mere at vide om funktionstaster på din Mac ved at se denne dokumentation fra Apple: macOS Sierra: Brug funktionstasterne på tastaturet.


Slå eksempelvisning til eller fra. I Mac OS X skal vi som standard have fat i musen når vi får en dialog boks hvor vi skal vælge mellem nogle knapper.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop