Skinner til rulleport

Portåbner, Millarco BOXER, GARAGEPORTÅBNER med Indbygget lys der tænder og slukker automatisk. Kraftig træk skinne på m. Løftekraft: 6Newton for porte op til M(max kg). Gratis fragt til nærmeste Sanistål butik gælder for størstedelen af sortimentet!


Find et godt tilbud på en brugt garageport online. Se annoncerne med carporte, ledhejseporte og vippeporte her.

Ball-tik til loftmontage, rustfri (BT0). Dobbelt bæreknægt væg, elgalvaniseret stål. Anvendes i forbindelse med montering af 2-port skinner. Mål : L : 2mm H : 1mm B : mm. Dette skydeport beslag er beregnet til en port som max vejer 1kg.


KG 1er en tophængt skydeposts løsning. Sørg for smidig funktion med skinne - og beslagsystemer fra Novoferm til industrielle ledhejseporte. Har du ikke den nødvendige overhøjde, kan du med denne pakke tilbehør, flytte aksel med fjeder og tromler ind i rummet, bag de vandrette skinner.

Derved reduceres minimums overhøjden til 10cm. Meget kraftig trukket galvaniseret stålskinne med forboret huller for hver 2mm. Passer til både skydeport rulle 150kg og 300kg.


Ved loftmontering behøves ikke bæreknægt, det findes dog som tilbehør. Skinneprofilens udvendige mål: . Hejsa Jeg har et udendørs skur, hvor den ene ende er halvåben. Jeg har set dem engang, hvor der kører et hjul i et spor. Hvor kan jeg købe sådanne skinner ? Og hvad vil prisen være . Der må kun anvendes originale styreskinner og beslag i forbindelse med monteringen, ellers kan der være fare for nedstyrtning og nedsat funktion, samtidig vil garantien vil bortfalde.


Montage: Det anbefales, at der anvendes handsker under montage, da der kan være skabe kanter på skinner og lignede. Andre mekanismer kan arbejde tæt på som kraner eller lifte. Porten installeres bag åbningen, optager ingen plads foran eller i bygningen hvor kun. Trin - Aflæs afstanden til enden.


Tag herefter krydsmålet på modsatte led - de krydsmål skal være ens. Er de ikke det, skal du rykke på skinnerne, indtil krydsmålene er identiske. Mål portåbningens bredde og højde og kontroller om de passer til størrelsen på den købte port.


Tjek angivne mål på labels, som sidder for enden af pakkerne med skinner og paneler.

Specielt tilpasset Crawfords garageporte. Svalk bærevinkel rolllock galv. Klemsikring - på såvel yder- som indersiden af sektionssamlingerne. Inddækkede skinner og indkapslede trækfjedre. Ingen anden port på markedet har flere indkapslinger.


Alt i beslag, hængsler, møbel-og dørgreb, lister og metalprofiler.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop