Telecare nord

Læs mere om Telemedicin Hjertesvigt . Dine målinger kan kun ses af din læge, hospitalet og kommunens sygeplejersker. Resultaterne blev fremlagt på afslutningskonferencen i Aalborg, og der var ros til såvel de sundhedsprofessionelle som politikerne. Det er i høj grad deres fortjeneste, at erfaringerne fra Nordjylland kan danne afsæt for, at telemedicin til borgere med KOL i løbet af de næste år bliver et tilbud i hele landet.


Regionen, de nordjyske kommuner, Aalborg Universitet og . TeleCare Nord er et samarbejde mellem de nordjyske . PRESSSEMEDDELELSE - Regeringen, Danske Regioner og KL sætter gang i en national satsning for mennesker med lungesygdomme. Vi skal ud af siloerne, og kunne løse opgaven på . Satsningen, som der er sat 2mio. KOL bliver opdaget langt tidligere. Målgruppe Borgere med KOL.


Helen Houmøller Rasmussen. Skaber forskningsmæssig evidens for patientnære effekter , sundheds– og kvalitets effekt samt sundhedsøkonomisk effekt. Bred og helhedsorienteret uddannelse skal sikre større fokus på anvendelse af velfærdsteknologi og på KOL samt forbedret livsglæde for borgere med KOL i Nordjylland.


Succesen er der flere årsager til, men den væsentligste er, at alle aktører har trukket på . Fortsat drift af Telemedicin til KOL – basisdrift. Patienter med hjertesvigt kan nu, i et nyt stort projekt, holde øje med deres sygdom hjemmefra. Projektet er et resultat af et tæt samarbejde mellem de nordjyske kommuner, Region Nordjyllan de praktiserende læger og Aalborg Universitet. Evalueringen udgør nemlig et reelt grundlag for en politisk prioritering, skriver han.


At anvende og bidrage til en national telemedicinsk infrastruktur, og løfte forpligtelsen i den nationale telemedicinske handlingsplan. At skabe forskningsmæssig evidens for patientnære effekter, sundheds– og kvalitets effekt samt sundhedsøkonomisk effekt. Hjertesvigtspatienter forventes at have gavn af en telemedicinsk løsning, hvor man både forventer sundhedsøkonomiske- og patientnære effekter.


Med en systematisk hjemmemonitorering og opfølgning forventes mulighed for at opdage en eventuel . Kom og hør erfaringerne fra Danmarks største storskalaprojekt inden for telemedicin målrettet KOL-patienter. Zeigt Forschungsergebnisse in bezug auf die patientenbezogenen auswirkungen, die Gesundheit, die. Telecare Nord Afslutningskonference.


Qualität, und die gesundheitsökonomische. Intersektorale Zusammenarbeit um- und mit dem Patienten im Centrum,. Patienten in großem Maßstab - . Home-Monitoring von COPD-. Ny guide til gode video- konsultationer.


Det kan du læse mere om i dette nyhedsbrev. KIH -projektet afsluttet med jysk succes. Alle patienter i KIH projektet, der spænder over 5 . Kommuner, praksis, universitet og Region Nord i nytænkende samarbejde omkring kronisk syge. IT Region Nordjylland hjemmebehandling hospitaler kommuner kronisk syge praktiserende læger samarbejde sundhedsvæsen telemedicin .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop