Geografi faget

Geografifaget er et komplet digitalt undervisningsmateriale til geografi i udskolingen fyldt med tekster, aktiviteter, årsplaner og undervisningsforløb. Om natur, miljø og samfund med artikler, ly film, interaktivitet og quiz. Danmark, Grønland og fascinerende fænomener.


Ved hver artikel er links til medier og mere viden på nettet. Alle artikler findes i en let og en svær udgave, og der er mulighed for at få testen læst højt. Kan benyttes hjemmefra, hvis du bor i .

Faget geografi kan hjælpe eleverne med at tilegne sig interkulturelle kompetencer og forberede dem på at blive oplyste verdensborgere. Men det ødelægger testformen, siger Søren Bjerg i sit bachelorprojekt. Lærerne skal forberede eleverne til en faktabaseret multiple choice-afgangsprøve i et fag, der på . Både fagligt orienteret materiale til eleverne i 7. Københavns Kommune arbejder sammen med svenske skoler i Malmö og Lund for at uddanne elever i at tænke og handle klima- og miljøbevidst.


Ved hjælp af venskabsklasser på tværs af Øresund har de tre byer i Öresundsklasserummet skabt et mødeste hvor elever bliver udfordret til at lære. This is Kom godt i gang med Geografifaget by Clio Online on Vimeo, the home for high quality. Under finnes en beskrivelse av geografifaget og dets spennvidde.

Videre finnes en beskrivelse av hvorfor geografi passer for studenter med bakgrunn fra såvel samfunnsfag som realfag og humaniora samt en omtale av yrkesmulighetene for geografer. Jordens sfærer - en intro til geografi - faget. Problemstillinger Hvad er en sfære?


Hvilke fire overordnede sfærer er der på Jorden? Hvilke videnskabelige områder hører til hver sfære? Lidt om geografi - faget. Related keywords: Geografifaget. There are no comments to this webmix.


Symbaloo-ers that viewed the webmix above, also viewed:. Den enkelte institution forestår fordelingen. Det anbefales, at der tildeles ca. Geografi C giver mulighed for et løft til B-niveau, og i så fald læses faget efter læreplanen i naturgeografi B. Undervisningstiden i naturgeografi B er 2timer, hvorfor et eventuelt løft fra geografi C udgør 1timer.


Biologifaget, Fysikkemifaget og Geografifaget i Driftbrønden. Kilderne opdateres månedligt. Posterne følger samme model som de øvrige fra Clio: Historiefaget, Religionsfaget og . Om geografifaget på Hf - om de mangfoldige problemstillinger som faget arbejder med.

See what people are saying and join the conversation. Digital læring styrker forståelsen af geografi : med eksempler fra Geografifaget. Vi beklager, men bogen du søger findes ikke.


Du kan gå direkte til forsiden. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kundeservice. Vi forsøger hele tiden at forbedre hjemmesiden, og til det har vi brug for din hjælp . Geografi som undervisningsfag kvalificerer dig til at planlægge, gennemføre og evaluere undervisning i faget geografi i folkeskolen. Så kom de nye Fælles Mål for Geografi.


I denne klumme vil vi præsentere nogle af tankerne bag målene, som lærerne fremover skal bruge som værktøj, når undervisningen skal tilrettelægges. Som vi tidligere har gjort opmærksom på, var planen oprindeligt, at de nye Fælles Mål skulle tages i brug fra . Kapittel Geografifaget. Kart er det viktigste hjelpemidlet i geografi.


Her arbeider elever ved Lillestrøm videregående skole med berggrunnskart både på papir og data. Dette kapitlet introduserer geografifaget og omtaler kart og geografiske informasjonssystemer som er viktige hjelpemidler i arbeidet med. GIS i geografifaget på ungdomstrinnet: Fagdidaktiske perspektiv på å lære om og med GIS av Svein Andersland. Research output: Research › Literature review.


Lene Møller Madsen, Odd Inge Steen, Britt Dale. Original language, Danish. Journal, Norsk Geografisk Tidsskrift.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop