Linak historie

Det hele startede med en god ven, der sad i kørestol. Den primære produktion samt forskning og udvikling foregår på hovedkontoret i Danmark. For at sikre korte leveringstider til de regionale markeder har vi derudover åbnet fabrikker i Shenzhen . Linak er en dansk industrivirksomhed i Guderup på Als, som producerer elektriske lineære aktuatorer og løftesøjler med tilbehør. Foruden salgskontorer i lande har den fabrikker i USA, Kina og Slovakiet. Væksten i Kina har derfor været svagere, end vi har set de seneste par år, skriver Linak i en kommentar til regnskabet.


Siden stifterens barnebarn, Bent Jensen, adm. Hverken jeg eller firmaet har nogen gavn af, at jeg er meget i medierne. Og jeg har personlig slet ikke noget behov for at føre mig frem, lyder det fra manden bag industrivirksomheden Linak. I dag kan 62- årige Bent Jensen kalde sig milliardær. Det er de mekanismer, der får hæve-sænke-borde til at køre op og ned.


Omsætningen er øget med 1procent fra 2milliarder til 5milliarder kroner. Resultatet før skat er øget med 1procent fra 6millioner til 7millioner kroner, skriver Link i en pressemeddelelse. Erhvervsministeren har udpeget medlemmer med kompetencer inden for flere områder, bl.


Udvalgets formand bliver Jens Kr. Den strategi har Linak med 9medarbejdere på Als forlængst taget til sig. Linak er skabt i Guderup på Als, og vi skal sørge for at passe på det, vi har skabt, siger produktionsdirektør Egon Borgkvist Jensen.


Linak erkender, at den ikke kan konkurrere på lønen, men der er andre faktorer, som tæller. En FPY på næsten 1 blev opnået. Det viste sig tydeligt, da han lørdag formiddag talte for 4af dem under den første af to fortællinger om Linaks historie.


Det gehr jo aldrig, Bent, sagde min onkel, dengang jeg købte min første nye drejebænk. Men det gjorde det vist alligevel, konstaterede stifteren af Linak i Guderup. Store investeringer i robotter og.


Linak på Als fortsætter med eksplosiv vækst på både omsætning og indtjening. Aktuatorproducenten Linak præsenterede i slutningen af november sit bedste regnskab til dato. Fabrikken Linak i Guderup på Midtals.


Juni måneds afdelingsmøde var et spændende virksomhedsbesøg hos den familieejede virksomhed på Als, LINAK. De fleste i afdelingen blev klogere på, hvad det egentlig er den store virksomhed . Det der startede som en lille. LINAK er kendt for sine aktuatorer.


Der vil være præsentation af virksomhedens historie , produkter og markeder, samt nogle udvalgte emner indenfor software udvikling:. En af de virksomheder, der har succes med salg i udlandet, er elektronikvirksomheden Linak , der har hovedsæde i Guderup på Als. Mængden af eksportjob nærmer sig således med . Vi har samme ensartede forståelse og tilgang til opgaverne, som Ib Andresen Industri. Det skaber en synergi, der gør, at det er en god forretning at bruge Ib Andresen Industri.


Finn Lausten Purchase Manager for Deskline . Efteruddannelse af faglærte. Flyttede til Guderup – den første aktuator produceres. Lars Rasmussen fra BILA og Benny Pedersen fra Micro Matic til at deltage i DIRA-arrangementet melder historien ikke noget om.


For at kunne følge efterspørgslen investerer Linak i udvidelser af produktionskapaciteten. Samtidig er Linak også i gang med udvidelser af fabrikkerne i både Slovakiet .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop