Gode bøger til kvinder

Når du skal ligge og dage ved poolen eller nyde roen ved sommerhuset, bør du have disse bøger som selskab. Fortællingen leder os igennem en kvindes modstridende tanker, og den viser os, at man også kan være en sansende kvinde med en stærk seksualitet efter de 50. En ekstremt god roman” – POLITIKEN. Mich Vraas roman giver os et portræt af en mand som i alt hvad han gjorde, var drevet af kærlighed: Kærlighed til kvinder , til penge og magt, til øerne og deres sorte befolkning. Vi har begrænset os, så hver forfatter kun har fået en bog med på listen, selv om mange af dem har et solidt forfatterskab bag sig.


Derfor kan du sagtens finde endnu flere gode romaner, hvis du søger efter deres øvrige bøger.

Elsker du at læse bøger og så kan du her få en guide til, hvilke bøger der er mest populære lige nu. Pigen i statans mose, af Lotte og Søren Hammer. Krimi med Københavns drabsafdeling under ledelse af Konrad Simonsen, der efterforsker fundet af en ung afrikansk kvinde i en skovsø.


En sag, der har forbindelse til . Der findes masser af romaner med stærke kvinder som hovedperson. Tiden er inde til at gøre status over året der gik, også det litterære. Vi præsenterer anmeldernes favoritter fra det forgangne år med hovedvægten på skønlitteraturen.


Klik på titlerne, læs anmeldelserne, fordyb dig og giv en hård gave til en du holder af. Til stranden, til hængekøjen, til flyet.

Her er meget at glæde sig over og til. Tre bogkyndige kvinder anbefaler, hvad du skal læse i din sommerferie. Magasinet Liv anbefaler bøger om alt fra kidnapning og kvindefrigørelse – og som alle er til dig, der gerne vil overrumples. Med bogen Antiinflammatorisk kost sætter forfatterne Martin Kreutzer og Anne Larsen fokus på, hvad… Se mere om bogen. Jytte Svendløv er en nysgerrig dame, og hun er ganske god til at snage i folks hemmeligheder - Da hu… Se mere om bogen.


Måske skal de gode bøger høres, mens du knokler i haven eller går tur med hunden? Her finder du et blandet udvalg af de bedste bøger , som måske mest er til kvinder. Underholdende, udfordrende eller uforudsigelige. De nyeste, de oversete og de bedste fra bibliotekernes magasiner. Udarbejdet af bibliotekar Mie . Der er både nye romaner såvel som klassikere imellem.


TV har fået to boganmeldere til at komme med deres bud på den bedste sommerlæsning. Se de ugentligt opdaterede lister med de bedst sælgende bøger inden for de forskellige genre. Her har vi fundet nogle fantastiske titler frem, som vi anbefaler til kvinder – men der er nok også mange mæn som vil nyde disse bøger.


Flere og flere elsker at læse og diskutere gode bøger. Men hvad skal man give sig i kast med. I fængslets venteværelse møder hans kone andre kvinder , der ligesom hun går forgæves og sammen danner de frihedsgruppen Kvinder i hvidt.


Bedre selvværd - trin til at styrke din indre GPS af Irene Oestrich.

En anbefalelsesværdig god bog til selv at blive klogere på arbejdet med at forbedre selvværdsfølelsen. Primadonna Ledelse - Når arbejdet er et kald af Helle Hedegaard Hein. En rigtig inspirerende og nyere forskningsbaseret bog , . En god idé kan være at tage udgangspunkt i, hvad der fænger andre læseheste, og derfor har vi her på siden samlet vores bestsellerlister, der giver et overblik over vores bedst sælgende bøger i forskellige kategorier. Er du til skønlitteratur, krimi, fagbøger, eller mangler du en god børnebog, som du kan læse højt for . Vi har selvsagt ikke læst alle bøger , og der er formentlig flere, der er gået os forbi, men vi vil alligevel gerne fremhæve nogle af de store læseopleverlser, vi har haft i år.


Fra Maria Gerhardts skrøbelige afskedsroman til Paul Austers mursten af en skæbnefortælling. Jesper Wung Sung: En anden gren. Hvis du kan lide forfatteren Dan Brown, vil du også kunne lide denne bog. Den er lige så usandsynlig som Dan Browns bøger og lige så spændende. Hun rammer Stella så voldsomt, at hun får et panikanfal den unge kvinde er hendes forsvundne barn, er hun overbevist om.


Normalt skrives sådanne bøger om de bedste værker i en samling af medarbejderstaben i forening.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop