Hk løn kontorassistent

Din løn afhænger af en lang række faktorer. Dine opgaver, dine kvalifikationer og meget mere har indflydelse på hvad du skal have i løn. Du kan læse alt om løn for kommunalt og regionalt ansatte her.


I lønoversigterne finder du eksempelvis løn for chefer og ledere i kommuner og regioner, løn for lægesekretærer og . Find lønstatistik og se hvad du skal have i løn ifølge din overenskomst. Du kan altså ikke slå op i overenskomsten og se, hvad du skal have i løn. Undtaget er dog sundhedsområdet, Horesta, Bilfærgernes Rederiforening og den grafiske timelønsoverenskomst. Her er det vigtigt at understrege, at mindstelønssatserne . Mit navn er Bente Sustmann.


Jeg søger et job inden for kontor bogholderi. Bogføring i CE-conomic- winkas- xlegder. Jeg har arbejdet på revisionskontor de sidste 2½ år. Beklager, publikationen kan ikke vises. Det kan skyldes: At brug af JavaScript er slået fra i browseren.


For at kunne vise indholdet på denne side er det nødvendigt at JavaScript er slået til. At Adobe Flash mangler at blive installeret (evt. opdateret) Klik venligst på denne knap . Er der ingen overenskomst på din arbejdsplads, skal du aftale med din arbejdsgiver, hvad du skal have i løn. Her kan I tage udgangspunkt i, hvad andre inden for samme arbejdsområde tjener – den overenskomstmæssige løn på området. Lægger din chef op til, at du skal tjene mindre end den løn , skal du altid kontakte os, . Hvad tjener en kontor assistent i løn i midtjylland? Jeg ved heller ikke om det egentlig er et kontorassistent job, men noget med at passe råd.


Hvis jeg bliver indkaldt til 2. Som medarbejder i staten vil du ofte være dækket af en overenskomst, der regulerer en del af din løn. Lønnen består typisk af en grundløn og personlige tillæg. Grundlønnen er centralt fastsat, mens de personlige tillæg forhandles lokalt på arbejdspladsen. Hovedparten af nyuddannede under AC-overenskomst starter . Den lønmæssige indplacering sker herefter på det løntrin som assistent, der ligger nærmest over den løn , de ville ha- ve fået ved ansættelse som kontorassistent. Lønstatistik for Kontorassistent.


Medellønninger til dette job og andre inden Administration, og andre nyttige statistikker. Overenskomst_for_administration_og_IT_mv. Elever aflønnes med månedsløn, jf. Kontorfunktionær (lukket gruppe), kontorassistent. HK -overenskomstens § 1 og akkumulere denne.


Værdien heraf kan – eventuelt sammen med øvrige indbetalinger på frit- valgskontoen – komme til udbetaling i forbindelse med en seniorordning. Det forudsættes, at de opsparede midler kan sikres i tilfælde af konkurs. Mens jobindex siger alt fra 25. Skriver anonymt så andre kan skrive anonymt.


Løn - og arbejdsforhold . Jeg er år gammel, arbejder som debitorbogholder i en afdeling med ansatte som er mig og min leder. Har været ansat siden okt. Vi har fleksti der har til formål at give medarbejdere mulighed for en fleksibel tilrettelæggelse af den daglige arbejdstid. Medens rådets drøftelser af den sidstnævnte redegørelse fortrinsvis har været af teknisk karakter, har konjunkturoversigten givet anledning til ind- gående. Det er dog ikke sandsynligt, at dette fører til en over- vurdering af lønforskellene mellem de to grupper, idet der i tabellen ikke er.


På statens område forhandler CFU de generelle aftaler for alle statsansatte. De generelle aftaler omfatter de forhold som gælder for alle statsansatte. Det kan være løn , arbejdstid og regler vedrørende tillidsrepræsentanter og samarbejdsudvalg. Stats og Kommunalt Ansattes . HK gør ikke forskel på ansatte i fleksjob og andre medlemmer.


Få tjekket dit ansættelsesbevis, din pensions- ordning og din løn – er alt helt i orden? En kontorassistent blev ansat som receptionist.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop