Imprægnering af jakker

Når du skal på tur, er det vigtigt, at du tager afsted med noget tøj, der er tilpasset forholdene. Mindst lige så vigtigt er det, at du vedligeholder dit tøj, så du kan få glæde af det igen og igen. I Spejder Sport har vi alle vaskemidler, imprægneringsmidler og voksprodukter, så du kan vedligeholde og imprægnere din jakke , bukser . Med en vandtæt jakke er det vigtigt at huske vaskemaskinen jævnligt.


Se hvorfor, hvor ofte og hvordan med vores vejledning og video. Som tilbehør til regntøj, jakker og sko skal man huske de rigtige rengøringsmidler samt imprægneringer.

Den bedste måde du kan forlænge dit overtøjs levetid på er ved at vedligeholde det, og det gør du med det helt rigtig vaskemiddel og imprægnering. Du finder begge produkter lige her. Hvis du ikke ønsker, at kører en ekstra vask, efter at du allerede har vasket dit tøj en gang, så kan du også imprægnere dit tekstil tøj ve at bruge en spray imprægnering i stedet for wash-in imprægnering. Den kan bruges på en tør jakke og en jakke som er våd og nyvasket. Der står på sprayflaskerne hvordan de skal bruges . Har du en jakke med en Gore-Tex membran skal du købe en imprægnering som er beregnet til Gore-Tex.


Er du i tvivl så spørg i din lokale sportsforretning de skulle kunne give dig . Stort udvalg i vask og imprægnering til dit skitøj og outdoor tøj.

Velegnet til åndbare membraner som Goretex, Dermizax mf samt vaskemiddel til softshells. Ud over den unikke konstruktion i membranen som tillader fugt at passere indefra og ud mens den holder vandet udefra tilbage har din jakke som minimum et lag stof over membranen som beskytter den og tager det mekaniske slid. Dette stoflag, vi kalder det yderlaget, er imprægneret med en såkaldt DWR . En kort guide der viser, hvor nemt det er at imprægnere med en spray- imprægnering.


Imprægnering kan være en god hjælp, når jakke og sko ikke længere er vandtætte. Men spray til imprægnering kan indeholde fluorstoffer, som kan være problematiske for sundhed og miljø. Vi forhandler imprægnering til både sko og tøj billigt online. Køb imprægnering til alle tekstiler hos GrejFreak.


Snavs, olie og almindelige vaskemidler vil over ti danne et lag ovenpå tøjets vandafvisende behandling. Når det sker, reduceres tekstilets åndbarhed og ydeevne, og vil føles vådt og tungt. Derfor er det vigtigt at tøjet vaskes og imprægneres , for at opretholde effekten. Vask og imprægnering til friluftsbeklædning.


Til imprægnering af jakker , tasker, sko, støvler,overtøj, regntøj, læder- og polstermøbler, bilsæder og alle textiler af ul bomul syntetiske fibre osv. Forestil dig så alternativt at have . GoreTex, Dermizax, Kayoku-Tex, og andre typer af membraner er det klogt at anvende et vaskemiddel der er beregnet til den slags tøj. Det får ganske enkelt tøjet itl at bevare de tekniske egenskaber som åndbarhed og vandtæthed længere.


Der findes ligeledes vaskemidler til Softshells og Polatec Fleece jakker.

Storm Wash in waterproofer twin 300ml er en sammenpakning med både en skånsom vask og en effektiv imprægnering til dine jakker og regntøj. Med Storm Cleaner kan du skånsomt vaske jakker , regntøj og skitøj rent uden at forringe tøjets funktionelle. En ældre softshell jakke , som var begyndt at optage vand fik ligeledes en omgang imprægnering fra Vandsky.


Vandet blev igen afvist og perlede af som da jakken var ny. Det sidste vi testede var et par kondisko, men vi er lidt i tvivl om vandet er kommet ind ve at løbe .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop