Røgalarm fejlalarm

Minimér fejlalarmer på din røgalarm. Vil du også gerne minimere risikoen for en fejlalarm ? I det følgende kan du læse om, hvorfor noget så simpelt som støv er røgalarmens fjende nr. Min røgalarm starter uden årsag.


Går din røgalarmen utilsigtet i gang? Er dette ikke tilfældet kan utilsigtet alarm forekomme eller endnu værre, . Når din røgalarm går i gang, er det vigtigt at du undersøger huset og konstaterer om der er tale om en fejl alarm eller ikke. Hvis alarmen går i gang - uden at det brænder, må du ikke tage batterierne ud af røgalarmen. Du skal i stedet gå hen til røgalarmen og vifte nedenunder den, til alarmen stopper.


Placer aldrig en røgalarm i nærheden af et komfur i køkkenet, da madosen typisk vil sætte alarmen igang. Det samme gælder hvis du placerer din røgalarm i nærheden af en brændeovn eller pejs. Fugt fra brucenichen kan faktisk også give en fejlalarm og vi anbefaler derfor ikke at du monterer en røgalarm i badeværelset. En røgalarm er kun sikker, hvis den virker. Lær hvordan du tjekker den selv – og hvordan du sørger for, at den altid er funktionsdygtig.


Flere af dem reagerer simpelthen for langsomt. Det vil sige, at røgen bliver tættere end det tilladte for disse alarmer, før de reagerer – og det betyder mindre tid til at nå ud af et brændende hus, hvis ulykken sker. Falck har gode røgalarmer.


Og Teknik har også iværksat test af vores røgalarmer , så vi selv sikrer, at de ikke har nogle fejl. Energistyrelsen er ude med påbud ift. Det er vigtigt, at man husker at vedligeholde sine røgalarmer. Her et par gode råd til vedligeholdelse: - Hav altid et ekstra batteri liggende, hvis du har en røgalarm med udskifteligt batteri.


Afprøv røgalarmen regelmæssigt, og når du . I større boliger kan det være nødvendigt med mere end én alarm - er du ryger, så overvej røgalarmer i både stue og soveværelse. Tjek alarmen mindst én gang om året - gerne oftere. Forbrugerrådet Tænk har kun testet én røgalarm , mens BSI, der udsteder officielle produkt-certificeringer i EU, har testet og godkendt fire. Derudover har Forbrugerrådet Tænk oplyst, at røgalarmen ikke har en pauseknap, men det har den, og den kan være aktiveret ved en fejl , lyder kritikken. En ionisk røgalarm “mærker” disse partikler og varmeudviklingen, og regerer derfor typisk hurtigere ved åbne flammer.


Den er god i rum hvor branden kan udvikle sig hurtigt. Ioniske røgdetektorer giver ofte flere fejlalarmer pga. En optisk røgalarm egner sig godt til rum, hvor der typisk vil opstå fejlalarmer i forbindelse med pludselig temperaturskift, dampe og træk. Samlet oversigt over skandinaviske test af røgalarmer.


Se hvilke der dumper og find ud af hvilken røgalarm som er den bedste. Verisures alarmpakker indeholder altid mindst brandalarmer. Brandalarmerne er forbundet til vores vagtcentral, hvilket betyder, at uanset om det øvrige alarmsystem er til- eller frakoblet, får vi besked i tilfælde af brand. Røgalarmen må ikke flyttes på nogen måde afmonteres. Derved kan vi lynhurtigt tilkalde brandvæsenet og sende hjælp.


Retningsbestemt følsomhed. Følsomhed for typer brande (TF. TF TF TF5). Varselslydens frekvens og lydtryk . Fumonic røgalarm – vigtig information!


Vidste du i øvrigt … … at en eventuel fejlalarm afbrydes ved at trykke på røgalarmens centerområde.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop