Salgschef job

Vil du være en del af en dynamisk, målrettet og ambitiøs ledergruppe, der driver ledelse efter synlig ledelse, salgsfokus og kunden i centrum. Som Salgschef i Kundeservice får du ansvaret for et team på kontoret i Ballerup, og du vil blive en del af et energisk lederteam på salgschefer, som alle refererer til Salgsdirektøren . Du gennemfører desuden centrale og selektive kampagner hos kunderne og optimerer hyldesalg via space og distribution. Vi tilbyder et spændende job med mulighed for personlig og faglig udvikling i en attraktiv og dynamisk virksomhe hvor de grundlæggende værdier er Åbenhe Handlekraft og Helhedssyn.


Du bliver en del af lederteamet i butikken og får mulighed for prøve kræfter med ledelse og kickstarte din karriere. Sammen med personalet i .

Dagens Salgschef mest populære job for i Danmark. Brug dit faglige netværk til at finde drømmejobbet. Nye Salgschef - job bliver tilføjet dagligt. Markedstendenser, udbud og efterspørgsel, branding, online salg vs.


Mellem alle disse faktorer navigerer salgschefen, hvad enten han arbejder for et supermarked i Ålborg eller hos en stor verdensomspændende koncern. I denne rolle vil du få stor indflydelse i en gazellevirksomhe hvor dit ansvarsområde betragtes som en afgørende strategisk driver for virksomhedens forsatte vækstambitioner, som markedsleder indenfor fremtidens grønne og klimavenlige energiformer. Se ledige job som salgschef.


Sorter efter blandt andet geografi og find ledige stillinger som passer præcis til dine søgekriterier. Alle ledige Salgschef jobs i Danmark.

Søge og finde arbejde og stillinger med Careerjet. Men de kan dog ændre sig over tid. Det handler om at optimere chancen for succes, så godt som muligt og her kan nedenstående bruges som udgangspunkt, når den rette profil skal findes.


Trackrecord: Personen har en stærk trackrecord fra sine tidligere jobs. Søg efter nye Salgsdirektør salgschef - jobs. Bekræftede arbejdsgivere. Gratis, hurtig og nem måde at finde et job med mere end 35.


Ansøg Salgschef jobs , hvor der lige nu søges medarbejdere, på Indeed. Vi hjælper med din jobsøgning og har jobopslag og ledige stillinger inden for alle områder af it: Fx. Linux, Sitecore og frontend samt jobtitler som fx programmør, webudvikler, it-supporter, it-projektleder, driftschef og it-chef. Så søger du it jobs , kan it-jobbank.


Glæd dig til et job i en virksomhe der har et bredt produktsortiment, kompetente medarbejdere, og hvor der er globalt udsyn. Professionel profil med ledererfaring. Du har erfaring med salg til consumer goods segmentet og har allerede med succes afprøvet dine evner som leder. Derudover har du muligvis enten en teknisk . Alle detaljerne om Salgschef i Jyllan Syd- og Sønderjyllan Aabenraa samlet på en side.


Til nyoprettet stilling søges en erfaren Salgschef med solid forretningsforståelse og salgsfremmende kompetencer. Unik mulighed for et job med udpræget ansvar og stor indflydelse på resultatopnåelse og udvikling af virksomheden. Dette gennem fokus på salgsledelse, eksportsalg og forretningsudvikling i .

Salgschef med international erfaring Brænder du for at være en del af et passioneret team, hvor tingene går stærkt, og hvor faglighed alligevel går hånd i hånd med hjertet? Forstår du vigtigheden af tværfagligt samarbejde, tænker du komme. Hos tiimo arbejder vi mod visionen om at hjælpe børn , der af forskellige grunde har ekstra behov for struktur og støtte i deres hverdag.


Ved at kombinere ny teknologi med klassiske pædagogiske virkemidler, giver vi børn med fx diagnoser som ADHD og Autisme en hjælp, som på en diskret måde.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop