Små skabe med lås

Nye og brugte møbler til salg i hele DK. Se annoncerne og gør et kup! Garderobeskabe , smårumsskabe , mobile skabe , lockers, og opbevaringsskabe giver tryg og sikker opbevaring af dokumenter, beklædning, computere, tablets, mobiltelefoner, pung, nøgler og andre værdifulde ting, når du har brug for at lægge dem fra dig. Vores skabe er velegnede på arbejdspladsen, . Små og store skabe med lås til sikker opbevaring. Topkvalitet til billig priser og levering med lav fragt.


Køb dit nye skab med lås online her. Du er dermed altid sikret en god handel, når du handler dine nye kontormøbler hos KontorZonen. Tag et kig på siden her, og se vores store udvalg af skabe og reoler. Skulle du finde noget, som falder i lige netop din smag, men som du gerne vil se nærmere på inden gennemførelse af køb, så kom endelig forbi vores fysiske . Mangler du et garderobeskab?


Alle er i meget høj kvalitet til gode priser. Få orden i dine papirer med et billigt IKEA arkivskab til hjemmekontor. Vælg imellem forskellige design og versioner, der kan låses. Små stålskabe til opbevaring af personlige.


Er ganske nemme at samle helt uden brug. Giv dine ansatte og dine gæster gode opbevaringsmuligheder ved hjælp af de elegante smårumsskabe. Personaleskabe og elevskabe. Hvis du har behov for at de personlige effekter kan opbevares sikkert, er du helt sikkert havnet det rigtige sted.


Vores aflåselige skabe opfylder naturligvis alle sikkerhedskrav. Glaslåse skaffes på bestilling. Skal tøjet kunne låses inde i bokse, som f. Med alt lige fra klædeskabe ,. Smårumsskabe :ideelle til opbevaring af tegnebøger, mobiltelefoner og andre småeffekter.


Stumtjenere:den enkle løsning til overtøjet. Find skabe til opbevaring af bolde og gymnastikredskaber. Eller garderobeskabe til omklædningsrum, træningslokalet eller fitness.


Kabinet er metal og låger i enten metal eller træ (fx. malet MDF plade). Hver låge er monteret med ekstra dørstop. Cylinderlås eller greb til hængelåse inklusiv i priseksempel. Mulighed for tilvalg af mange andre låsetyper fx.


Modul med eller lærerskabe. Du kan altid kontakte MYLOCKER for at få et personligt tilbud på skabe og låse. Et arkivskab er ideelt til arkivering og har god plads til mange ringbind. Vores arkivskabe er forsynet med cylinderlås med nøgler , så du kan låse af for dine dokumenter. Et sådant skab kaldes ofte for et rullekabinet.


Vi har forskellige skuffeskabe med hjul. Den øverste skuffe, som kan låses , er inddelt til små kontorartikler som kuglepenne,mens den nederste er til hængemapper. Kabinettet fås i bøg, birk, hvid eller egelaminat. Kig forbi vores butik på. Et par maler pletter her og der.


Skabet kan også fås med . Nøgkeskabe, små stålskabe og værkstedsskabe. Samles nemt uden brug af værktøj. Du kan vælge fra et kæmpe udvalg af cylinderlåse, digitale.


Fordelagtige, robuste opbevaringskasser til opbevaring af små dele. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Derfor har vi et stort udvalg af lakerede stålskabe som er nemme at rengøre og som holder længere. Mange af skabene kan låses enten med hængelås eller indbygget lås.


Udvalget består blandt andet af vægskabe, kemiskabe, computerskabe og værktøjstavler. Se udvalget her på siden. Praktisk smårumsskab til sikker opbevaring af mobiltelefon, pung, nøgler og andre små værdigenstande som du gerne vil have låst inde.


Ofte er der brug for flytbare lave skabe.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop