Udbetaling af indbetalt efterløn

Alle der har indbetalt til efterlønsordningen får mulighed for at træde ud af ordningen og få bidragene udbetalt skattefrit. Lov om kontant og skattefri udbetaling af efterlønsbidrag trådte i kraft 1. Loven omfatter personer, der ikke er nået folkepensionsalderen og ikke er gået på efterløn. Hvor meget kan du få udbetalt ? Har du fx betalt efterlønsbidrag uafbrudt siden 1.

Beløbet vil være større end det beløb, du har indbetalt som efterlønsbidrag. Der er fremsat et lovforslag om, at du i perioden fra den 1. Ny regel gør, at du kan få udbetalt dine efterlønsbidrag skattefrit. Kan det betale sig for dig at forlade efterlønsordningen ? Sådan laver du regnestykket. De nye regler for pensionsindbetalinger og pensionsudbetalinger, der blev vedtaget kort inden nytår, har stor betydning for, hvordan du skal planlægge din . Det skal du være opmærksom på.


Udbetalingen er kontant og skattefri.

Ordningen gælder for dig, der har indbetalt til efterløn og ikke har nået folkepensionsalderen eller er overgået til efterløn. Du kan søge om udbetalingen fra 1. Så skal du betale efterlønsbidrag frem til, du når din efterlønsalder. Størrelsen på din skattefri præmie afhænger af, hvor mange timer du arbejder indtil din folkepensionsalder, men du kan få op til 160. Og en stor skattefri udbetaling er netop, hvad regeringen stiller i udsigt med sit pensionsforslag Flere år på arbejdsmarkedet. Forslaget, der blev præsenteret i sidste uge, indeholder nemlig en mulighed for at få sine indbetalte efterlønsbidrag ud skattefrit.


Hvis du fx har betalt efterlønsbidrag. Og for dem, der har været længst i ordningen, løber . Loven giver dig mulighed for at fravælge efterlønnen og få udbetalt dit efterlønsbidrag. Hvad er det, regeringen har besluttet?


Bidrag indbetalt efter 22. Aftale om flere år på arbejdsmarkedet. Beskæftigelsesministeriet har udsendt et lovforslag, . Regeringen vil gerne have danskerne til at blive længere på arbejdemarkedet. Derfor foreslå den nu en skattebegunstiget udbetaling af efterlønsbidraget, som skal lokke 50.


Så hvis du har indbetalt til efterløn , kan du have gjort en rigtig god investering.

Formålet med aftalen er kort sagt at skabe gunstige vilkår for dem, som i lyset af den forventede længere levetid ønsker at udskyde deres tilbagetrækning fra arbejdsmarkedet. Som medlem af efterlønsordningen får du mulighed for skattefrit at få tilbagebetalt dit indbetalte efterlønsbidrag , hvis du vælger at . Ifølge den nye aftale kan du vælge at få udbetalt det efterlønsbidrag , du allerede har indbetalt , skattefrit - mo at du fraskriver dig retten til efterløn. For nogle medlemmer vil det komme til at dreje sig om et anseeligt beløb. Et nyt tag på sommerhuset, en ny bil eller en rejse til Thailand?


Kontant og skattefri udbetaling af efterlønsbidrag. En person, som har indbetalt efterlønsbidrag , der ikke tidligere er betalt tilbage, har ret til at få efterlønsbidragene udbetalt kontant. Folketinget har besluttet, at man i perioden 1. Både BUPL, BUPL-A og a-kassernes brancheorganisation anbefaler, at du nøje overvejer din situation, før du eventuelt takker ja til . Tjek dine pensionsoplysninger.


Tommelfingerreglen i forhold til tilbuddet om at få efterlønsbidraget skattefrit udbetalt er meget enkel. Har du indbetalt i få år, er den mulige skattefri .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop