Pensum dk brugte bøger

Start studierne på pensum. Her giver en enkelt søgning lynhurtigt overblik over boghandlernes udvalg, priser og leveringstider. Søgningen omfatter alle nye bøger og 75.


Vælg dit studie på listen foroven eller skriv en bogtitel i søgefeltet. Find alle de bøger du mangler på én gang!

Spar både ti og penge på fragt. Jeg har lige købt alle de bøger , jeg manglede til næste semester, via Studiesalg. Danmarks største portal for køb og salg af brugte bøger. Mangler du et overblik over hvor du kan finde de billigste studiebøger? Læs med her, hvor vi hos Studentum.


Klik ind på dit fakultet eller professionsuddannelse herunder, hvor vi løbende opdaterer listen af udvalgte bøger , vi køber i butikkerne. Da jeg studerede for nogle år tilbage var Pensum.

Du kan sælge din brugte pensumbog i . STEDET, hvis man skulle købe sine studiebøger brugt. Det er det formentlig stadig - desværre. Siden jeg blev uddannet er siden blevet overtaget af Saxo, og det er ret tydeligt, at de kun har købt den for at stikke en kæp i hjulet på salget af brugte studiebøger.


Siden har en funktion, der sammenligner udvalg, priser og leveringstider hos internetboglader samt pensum. Har du selv bøger til salg, kan du oprette dig som bruger – helt . Søgefunktionen på Pensum. På den måde får du et overblik over, hvor du kan købe den og til hvilken pris. Hvis du opretter en bruger på sitet, kan du også benytte dig af deres brugtbørs.


Her er det muligt at sælge og købe brugte bøger , ved at tage udgangspunkt i den specifikke uddannelse, du er optaget på, frem for at skulle lede i en inddeling af diverse områder og fag som DBA. Her kan du både købe brugte bøger og selv . Sådan finder du billige pensumbøger - ISIC Danmark. Mange skoler arrangerer deres egne salgsdage, hvor de studerende samles til at købe og sælge brugte bøger. Mange hænger i øvrigt også plakater op rundt på campus med bøger til salg.


I mellemtiden kan du benytte dig af de mange facebook-grupper til køb og salg . Studie- og semesterstart er ofte en dyr fornøjelse, for der skal købes studiebøger.

Vi har tidligere anbefalet jer at købe brugte bøger , så vidt det overhovedet er muligt, og den anbefaling bliver vi ved med at holde fast i. Der er ingen grund til at give fuld pris for bøger , som du kan få til halv pris. Studiebøger bruger du oftest kun semester eller og derfor sælger flere studerende deres studiebøger efter brug. Opslagstavler på dit fakultet er et udmærket sted at finde brugte bøger , men det er mere overskueligt at lede på nettet. Jeg skal starte på Engelsk og Eurpæiske studier i Århus og vil se om jeg kan spare nogle penge, ved at finde brugte bøger. Er dette noget I kan hjælpe mig med?


Alternativt så prøv den blåavis :-) Held og lykke med . Køb brugt Studiebøger bruges sjældent i over to semestre, og der står derfor en hær af medstuderende klar til at sælge deres studiebøger , når de skal videre i teksten. Når du går på en videregående uddannelse, skal du bruge bøger. Beløbet vil variere fra semester til semester. Du betaler selv for dine bøger. Hvis du gerne vil købe dine bøger brugt , kan du se på opslagstavlerne på din uddannelse eller lede på for eksempel pensum.


Husk at være opmærksom på, at det er den rigtige . Andre overtegner dem, og det gør som regel også bøgerne billigere. Den Blå Avis og Gul og Gratis kan du købe og sælge brugte studiebøger. Ofte er der flere eksemplarer af den samme bog til salg, og prisen varierer alt efter stand og . Du skal dog være opmærksom på at Bookcase.


Under kategorien brugte bøger er det nemt at søge efter den studiebog du mangler. Kender du flere måder så skriv endelig i kommentar feltet her under. På et stramt SU-budget kan det ofte være vejen frem at købe brugte bøger , når et nyt semester starter, og du kan se frem til en regning på flere tusinde kroner.


I kategorien for brugte studiebøger findes der et væld af muligheder, men prøv fx DBA.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop