Vuc århus intra

Forberedende Voksenundervisning. På VUC Aarhus tilbyder vi enkeltfag og uddannelser til unge og voksne på niveauer fra folkeskolens afgangsprøver til højeste gymnasiale niveau. A network error has occurre please try again. Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart.


HF med eSport på Århus Akademi. Du kan spille og få undervisning i eSport efter skoleti og elementer fra eSporten inddrages i fagene. Læs pressemeddelelsen her . Undervisning af høj faglig kvalitet for både unge og voksne på vores afdelinger i Esbjerg, Grindste Varde og Vejen. VUC Syd har det store, fleksible udvalg af uddannelser i kreative rammer fra grundlæggende læsning og regning til hf på højeste gymnasiale niveau.


AVU) , HF samt undervisning for ordblinde og virksomheder. Her kan du give den gas med en 2-årig HF, bryde gamle vaner med AVU, blive bedre til at regne, læse og skrive med FVU eller få hjælp til ordblindhed med OBU! BørneIntra som portalen også kaldes, er den officielle oversigt over pasningstilbud i Aarhus Kommune. Her kan du finde hjemmesiderne for dagtilbud og deres daginstitutioner og dagpleje.


Du kan se oplysninger om stedet, pasningen og mulighederne, der er for netop dit barn i hvert enkelt . Bemærk: Alle henvendelser angående billetter og abonnementer, . Mangler: vuc Kom godt i gang. Info til nye kursister på VUC Aarhus - PDF - Forside docplayer. Kom-godt-i-gang-info-til-nye-kursister-paa-vuc-aarhus. SKOLENS DIGITALE PLATFORME VUCintra På VUCintra får du overblik over de ting, der foregår på . Gymnasial uddannelse for unge og voksne i København. Fuld HF i klasser, som enkeltfag eller som fjernundervisning.


GSK forberedelseskursus i matematik. Et VUC for alle, i alle aldre. Det er her, du opkvalificerer dine boglige evner, og får styr på udfordringerne på jobbet og i hverdagen. HF og VUC er for dig, som har meget at nå og intet at tabe. Skolen for Klinikassistenter, Tandplejer og Kliniske Tandteknikere, Aarhus Universitet.


Langkær Gymnasium, STX og HF (et samarbejde i relation til den internationale IB uddannelse er under forberedelse), samt Århus Statsgymnasium, Århus Akademi og VUC Aarhus. Rudolf Steiner Skolen kan føre til et individuelt tilrettelagt hel HF-eksamen på VUC Århus på baggrund af individuel kompetencevurdering i en række fag (max 6) i kombination med deltagelse i HF-enkeltfag. Et sådant mål kan indgå i elevens uddannelsesplan i løbet af Overskolen.


Læs her, hvad det koster at gå på VUC , og om du kan få SU. Læs til ingeniør i Aarhus. Vælg mellem ingeniøruddannelser i Aarhus eller Herning. For ansatte og virksomheder. Vi håber, at I alle er godt i gang med eksamen.


Vejledningerne på siden elevplanvejledning. UddannelsesGuiden Står du over for et valg af uddannelse, men mangler overblik over dine muligheder? Så prøv at kigge i Uddannelsesguiden. VUC kan være et godt springbræt videre i livet.


Hos os kan du tage en hel uddannelse eller enkelte fag. Bestil tid hos en vejleder, så sammensætter vi et forløb, der passer til dine mål, dit niveau og dit øvrige liv.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop