Folkepensionsalder 2017

Din fødselsdato har betydning for, hvornår du kan gå på folkepension. Beregn folkepensionsalder. Se, hvornår du tidligst kan gå på folkepension.


Folkepensionsalderen er ikke ens for alle, men afhænger af hvornår du er født. Når du beregner din folkepensionsalder , skal du huske, at tallet kun er vejledende.

Din folkepensionsalder kan løbende blive forhøjet, fordi folkepensionsalderen bliver . Har du andre pensioner, som giver dig en høj indkomst, så får du mindre i folkepension end en person der ikke har anden indkomst. Dog er der et grundbeløb, som er ens for alle. Hvornår skal danskerne kunne gå på folkepension ? For den borgerlige trekløverregering med statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) i spidsen har igen og igen argumenteret for, at aldersgrænsen for, hvornår danskerne . Hvis du er blevet folkepensionist efter 1. Det er dog under forudsætning af, at du søger pensionen inden den 10.

Din efterløns- og pensionsalder afhænger af, hvornår du er født. Jo yngre, du er, jo senere kan du gå på efterløn- og pension. Husk, at du skal have indbetalt til efterlønsordningen for at have ret til efterløn.


I efterlønsberegneren nedenfor kan du beregne, hvornår . De mange reformer betyder, at vi i dag faktisk har hele seks aldersgrupper af folkepension i Danmark og her er dit fødselsår altafgørende. Jo ældre du er, jo tidligere kan du nemlig gå på pension. Lidt senere slipper du, hvis du er . Men hvor gammel skal man være for at kunne hæve den månedlige ydelse med de nuværende regler?


Dermed får vi forskellig folkepensionsalder i forhold til, hvornår vi er født. Det slut me at danskerne kan gå på efterløn, når de fylder år. De, der fyldte år derefter, kunne tidligst gå på efterløn 2. Dermed er der sat gang i en forrykning af efterløns- og folkepensionsalder , som vil blive meget mærkbar. Her kan du få vist, hvornår du tidligst kan få udbetalt din pension fra PenSam, og hvornår du kan gå på folkepension.


Du kan også se, hvornår du kan få efterløn, hvis du er med i ordningen. Indtast din fødselsdato og tryk beregn. Toppen af fagbevægelsen har allerede været ude med kritik af den senere pensionsalder.

Formand for 3F Per Christensen skriver på Twitter. Topskattelettelser er og bliver en rigtig dårlig idé. Og hvor skal milliarderne komme fra? Nej til højere pensionsalder. Her kan du se den lovfastsatte efterløns- og folkepensionsalder og derme hvor længe du kan være på efterløn.


Nu sætter de samme politikere en konkret dato på. Samtidig fremrykker politikerne også ændringer for borgmestre og regionrådsformænd . UFP-tillæg, indtil du når folkepensionsalderen. Det er din optjente pensionsalder , der afgør, hvor stort dit tillæg er.


Din pensionsudbetalingsalder er det tidligste tidspunkt, du kan få pensionen udbetalt på. JØP, når du fylder år (tidligste pensionsalder ). For senere årgange indeksreguleres pensions- og efterlønsalderen efter middellevetiden. Er din pensionsordning indgået mellem den 1.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop