Matematik a sommerkursus

Har du brug for Dansk A for at komme ind på drømmestudiet? Suppler din studentereksamen med et GSK- kursus på Niels Brock i København. Sommerhold er beregnet til at supplere det sidste fag og niveau, inden du starter på en videregående uddannelse.


Næsten alle videregående uddannelser med specifikke adgangskrav accepterer sommersupplering. Ved at være fuldtidsstuderende i sommerferien kan du nå at opfylde et specifikt adgangskrav til en ønsket videregående uddannelse. DTU Adgangskursus tilbyder suppleringskurser i fagene matematik , fysik og kemi , eller en komplet adgangsgivende eksamen til ingeniørstudiet og medvirker til at vore studerende bliver ”klædt på” til at fortsætte videre studier på en ingeniøruddannelse eller en uddannelse til maskinmester. Netop som jeg var sikker på, at jeg skulle søge ind på Psykologi (som kun kræver mat B) er jeg blevet draget længere mod Medicin (som kræver Mat A).


Kurserne kan være tilrettelagt som halvårs- og helårsforløb eller som komprimerede forløb i løbet af året - fx sommerkurser. Jeg er utroligt interesseret I, . Se alle de hol der udbydes. Find det fag, du mangler, Tjek niveau og starttidspunkt, og hvornår undervisningen foregår. Har du allerede en afsluttet gymnasial uddannelse, men opdager at du mangler ét fag, en højere karakter eller niveau for at komme ind på din drømmeuddannelse, så er GSK - et komprimeret sommerkursus med gymnasiale suppleringsfag - en rigtig god mulighed for at komme hurtigt videre. Undervisningsperioden ligger . Odense Katedralskole (stx).


Tietgen KompetenceCenter(hhx). Sæt turbo på din uddannelse med et Turbo sommer-kursus ! Tilmelding til øvrige turbohold foregår via studievejledningen på VUC Holstebro eller VUC Struer. Hvis du har en gymnasial uddannelse, men mangler de rette niveauer for at blive optaget på en ingeniøruddannelse, er et suppleringskursus noget for dig.


Vi udbyder en række forskellige fag både forår, sommer og efterår. Fagene er gymnasiale og meritgivende. Suppleringskurser udbydes i både Aarhus og Herning. De samme regler, som gælder ved almene ungdomsuddannelser, gør sig også gældende her ved sommersupplering. Det skal dog siges, at du kun er berettiget til at få SU, hvis faget, som du vil læse op på, ikke har indgået i din adgangsgivende ungdomsuddannelse.


Optagelseskrav Du skal have en afsluttet gymnasial eksamen, f. Matematik niveau B - start 9. GIF eller en afsluttet erhvervsuddannelse med minimum ét fag på C-niveau – eller tilsvarende eksamen (f.eks. fra udlandet) for at blive optaget på GSK. Kemi 0-C tilbydes også på Århus Akademi. På Herning Gymnasium tilbydes kurser i kemi O-C, kemi C-B, fysik C-B, matematik C-B og matematik B-A. PÅ VUC Holstebro tilbydes kursus i matematik C-B. GSK hos os Helt konkret udbyder vi på Kolding HFVUC gymnasiale suppleringskurser, såkaldte turbo-kurser, i matematik B forår, sommer og efterår samt matematik A om sommeren.


Indholdet fokuserer på anvendt matematik , men der vil også være eksempler på den teoretiske side af faget (fx vil der være enkelte eksempler på matematiske beviser). Målet for kurset er at man får et indblik i matematik så man er i stand til at anvende matematik som borger, . Vi tilbyder dig en række fag: Fag og niveauer: Biologi. Mangler du matematik A eller matematik B eller spansk A til ønskestudiet? Er du student fra hhx, stx, htx eller hf og mangler du at opgradere dit matematik eller spansk, for at kunne søge ind på ønskestudiet - så grib muligheden med GSK - et intensivt kursus ! Alle, som har en adgangsgivende eksamen .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop