Sommersupplering

Næsten alle videregående uddannelser med specifikke adgangskrav accepterer sommersupplering. Ved at være fuldtidsstuderende i sommerferien kan du nå at opfylde et specifikt adgangskrav til en ønsket videregående uddannelse. Sommerhold er beregnet til at supplere det sidste fag og niveau, inden du starter på en videregående uddannelse.


Gymnasial Supplering hjælper dig videre til optagelse på ønskestudiet. Få mere at vide om GSK og GIF. Undervisningssteder over hele landet. Du skal have købt et periodekort, ikke billet eller klippekort.


Indsend din ansøgning inden 1. Betinget optag betyder, at den studerende bliver optaget under den forudsætning , at han eller hun inden studiestart dokumenterer at have bestået sommersupplering , så adgangskravene er opfyldt. Sommersupplering er kun aktuelt for kvote 1-ansøgere, da kvote 2-ansøgere ikke kan nå at få sommerkurserne med i . Hvis du skal søge ind på en universitetsuddannelse efter sommer, men blot mangler det ene fag, som du skal have hævet til et nyt niveau, så har du mulighed for sommersupplering igennem betinget optag. I så fald skal du inden 5. Når du har bestået kurset, skal du uploade prøvebeviset på Mit KU senest 1. Få lige de fag, du mangler. Gå på helårshol halvårshol turbohold eller sommersupplering.


Søg lige det niveau, du skal have. Det kan være alt fra 1- 30 . Det er universitetet, der bestemmer. Gymnasial supplering eller GSK er for dig, der vil supplere din gymnasiale uddannelse med et eller flere fag på et højere niveau for at at kunne blive optaget på en videregående uddannelse. Kontakt vores vejledere på tlf.


En cookie er en tekstfil, som lægges på din computer eller andet IT udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din computer. Cookies indeholder oplysninger i anonymiseret form. Suppleringskurser er til dig, der har en adgangsgivende eksamen, men mangler fag eller niveauer for at kunne søge ind på din ønskede ingeniøruddannelse.


Søger du anden videregående uddannelse end DTU, skal du vælge gymnasial supplering hos GSK suppleringskurser. Kurserne er intensive kurser, hvor du tager ét . Har du brug for Matematik B for at komme ind på drømmestudiet? Suppler din studentereksamen med et GSK-kursus på Niels Brock i København.


GSK faget og niveauet skal være et krav på den uddannelse du søger optagelse på. Hvis du i forvejen har faget på samme niveau indbygget i din adgangsgivende eksamen, kan du kun få . Gymnasiale SuppleringsKurser (GSK) er for dig, der har en gymnasial uddannelse, men mangler et fag på et bestemt niveau for at komme ind på drømmestudiet eller skal have forbedret karakteren i et allerede gennemført fag for at opfylde krav til optagelse. Gymnasial supplering (gsk).


Se oversigt over gsk-kurser i Syddanmark herunder. På Uddannelsesguiden kan du få generel information om GS. Du kan kun supplere i ét fag, ét niveau.


Tilmelding til GIF kan ske fra 1. Her kan du læse om, hvad der gælder for dig, som vil læse enkeltfag for at opfylde adgangskravene til en kandidatuddannelse. Fremdriftsreformen indeholder. Dokumentationen for, at du har bestået sommersuppleringen , skal du uploade via dit . GSK hos os Helt konkret udbyder vi på Kolding HFVUC gymnasiale suppleringskurser, såkaldte turbo-kurser, i matematik B forår, sommer og efterår samt matematik A om sommeren.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop