Hvad laver linak

Linak er en dansk industrivirksomhed i Guderup på Als, som producerer elektriske lineære aktuatorer og løftesøjler med tilbehør. Foruden salgskontorer i lande har den fabrikker i USA, Kina og Slovakiet. LINAK - førende global producent af avancerede elektriske lineære aktuatorsystemer og løsninger til hospitaler, kontorer, private boliger, landbruget og produktionsindustrien.


Brug kontaktformularen nedenfor, så videresender vi til rette vedkommende, som kan svare på dit spørgsmål. LINAK blev i sin tid skabt ud fra et oprigtigt ønske om at gøre en positiv forskel. Men i dag gælder det ikke kun en positiv forskel for brugerne af de produkter LINAK laver. Vi skal også gøre en positiv forskel for det lokalsamfun LINAK er del af, og ikke mindst overfor hinanden som gode kolleger. Bent Jensen forventer ikke, at det tal vil vokse voldsomt i de kommende år.


Vi har nok nået grænsen for, hvad vi kan være i Danmark. Og på sigt vil vi nok vokse på funktionærsiden og ikke på timelønnede, fortæller Bent Jensen, . Samtidig har et nyt udviklingskoncept øget hastigheden på udviklingen af nye produkter, hvilket betyder, at Linak har udvidet produktporteføljen betragteligt de seneste år. Konflikt: Hvad gør man, hvis man ikke er medlem af en fagforening. Skal ansatte, der står uden for en . Linak laver lineære aktuatorer, som kan løfte, vippe, skubbe eller trække tunge og svært tilgængelige genstande. Lineære aktuatorer bruges i hospitalssenge, hæve-sænke borde, senge til private hjem, industrimaskiner og meget andet.


Produktionen er blevet højautomatiseret, men selv om der er kommet . Det er han blevet af at udvikle virksomheden Linak på Als til en af verdens førende producenter af aktuatorer. Det viser et nyt regnskab fra Linak , der bl. Medarbejderne ve hvad de siger ja til og det gør vi også”, siger Birgit Spek, der udover at være Bent Jensens assistent og sekretær også er i HR-afdelingen.


I dag omsætter Linak for over 2 . Med en anden ejer kunne vi ikke vide os sikker på, hvad der ville ske, forklarer Bent Jensen, administrerende direktør og ejer af Linak. Resten bliver lavet hos . Men det gjorde det vist alligevel, konstaterede stifteren af Linak i Guderup. Hvor godt kom han senere ind på. I er utrolig professionelle, og I laver kvalitet. Men uden alle de dygtige håndværkere, kan I ingenting.


Her glædede han sig også til at rykke ind i byggeriet. Jeg har en anden tale, Bent, råbte Steffen Hansen, der er regional . Hvis du skulle sælge ideen om at blive ingeniør til et ungt menneske, der står og skal vælge uddannelse, hvordan ville du søge gøre det? De kan jo prøve at komme i praktik på virksomhederne, og se hvad ingeniørerne egentlig laver. Lad de unge mennesker besøge virksomhederne og se, hvad de laver. Linak skabte overblik i it-afdelingen med sikker behandling af incidents Vi ville have nogen, der virkelig vidste, hvad de talte om.


LINAK har med en service management-løsning skabt overblik over de mange opgaver, der kommer ind i IT -afdelingen. Et voksende stress-spøgelse sniger sig ind på mange danske arbejdspladser. Men hos den danske erhvervssucces LINAK gør de alt, hvad de kan for at holde spøgelset uden for døren. For i virksomheden er det nemlig et krav, at lederne løbende taler om trivsel med den enkelte medarbejder.


De resultater LINAK har opnået gennem årene er baseret på et sæt værdier, der definerer hvad LINAK står for. Når man spørger, hvad LINAK laver , lyder svaret: – El-motorer, der laver en lineær bevægelse. Sådan en el-motor kan bruges i et utal af sammenhænge, og virksomheden leverer da også motorer til alt fra kontormøbler til vindmøller og mejetærskere. Et af de helt store områder er plejesektoren, hvor .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop