Trykimprægneret træ indendørs

Er overfladebehandlet træ skadeligt ved indendørs brug? Importeret træ der er imprægneret med krom må gerne anvendes, rester mv. I princippet kan du håndtere trykimprægneret træ på samme måde, som du arbejder med almindeligt ubehandlet træ.


Trykimprægneret træ - godt og skidt 20. Alternativer til trykimprægneret træ 6. Pas på med at bruge paller i hus og have 13. Hvornår støder du typisk på. Hvilke stoffer indeholder.


Er trykimprægneret træ farligt? Som udgangspunkt er imprægneret træ produceret i Danmark ikke farligt at røre ved. Imprægneret træ produceret i Danmark skal nemlig følge kravene fra NTR. Normalt er der ikke behov for at anvende trykimprægneret træ indendørs , fordi træfugtigheden her er så lav, at der ingen risiko er for råd- og svampeangreb. Men det kan bruges til reparationer efter svampeangreb, og hvor det udsættes for fugt, f. Olieholdige træsorter som fx lærk har næsten samme kvaliteter som trykimprægneret træ.


Brug aldrig trykimprægneret træ indendørs. Læs mere om holdbarhed af naturligt træ. Køb kun trykimprægneret træ med NTR-mærket : Køb trykimprægneret træ, der er mærket med NTR (Nordisk Træbeskyttelses Råds mærke) eller . Lave priser på trykimpræg- neret træ har medført anvendelse hvor det ikke er nødvendigt.


De midler der hidtil er anvendt til trykimprægnering er klassificeret som. Vi er ved at lave nyt badeværelse, og skal i gang med at sætte lofter op. Min svigerfar, som er arkitekt, siger at vi skal brug trykimprægneret træ , men i trælasten sagde de, at det måtte man ikke bruge indendøre fordi det ville være giftigt? Nu er jeg forvirret, er der nogen som ved hvad der er rigtigt i denne . Du skal aldrig bruge trykimprægneret træ indendørs.


Men når det du vil bygge udendørs, kan få den mindste antydning af jordkontakt, så er det trykimprægnerede træ det optimale at bruge. Køb udelukkende trykimprægneret træ, som er mærket med NTR-mærket (Nordisk Træbeskyttelses Råds mærke), . Må man bruge træbeskyttelse indendørs. Få svaret her fra vores gæst fra Pinotex. Nyttig viden om valg, anvendelse og behandling af trykimprægneret træ.


Information om miljø og sikkerhed. Vi tilbyder mange typer imprægneret træ. Hos Optimera har vi mange forskellige typer af imprægneret træ til dine byggeprojekter. Fælles for alle produkterne er, at de primært skal benyttes udendørs, da trykimprægneret træ ikke er optimalt at benytte i indendørs konstruktioner.


Se vores udvalg af produkter herunder: . Frøslev Træ er Danmarks største producent af trykimprægneret træ , samt traditionel trykimprægneret træ. Terrasse behanldet med Sioo. Efter nogle uger begynder selv trykimprægneret træ at få det flotte silkegrå look, som ellers er forbeholdt ædeltræ. REDAKTIONEN ANBEFALER: Læs også om, hvordan du bedst behandler træ indendørs : Oliebehandling af træ indendørs.


I STARK hjælper vi dig hele vejen rundt om projektet, så du får et professionelt resultat. Her får du byggematerialer til små og store projekter. Det skal nævnes, at trykimprægneret træ ikke må anvendes på steder, hvor det kommer i direkte kontakt med levnedsmidler, ligesom det ikke anbefales, at bruge trykimprægneret træ indendørs på grund af den kemiske behandling træet har fået. Er du i tvivl, om du skal bruge trykimprægneret træ, eller hvilken type træ du . Maling af trykimprægneret træ. Vejledning om beskyttelse mod sundhedsfarer ved arbejde med trykimprægneret træ.


Erstatter At-meddelelse nr. At-vejledningen oplyser om de sundhedsfarer og gener , der er forbundet med arbejde med trykimprægneret træ , og om de . Dette gælder for eksempel nedrivningen af det gamle legehus eller opsætning af nyt hegn i haven - typiske produkter der er lavet af imprægneret træ. Faktisk er især thuja decideret sundhedsskadelig indendørs , hvor den afgiver sine giftstoffer til luften til skade for os.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop