Marketing og kommunikation kea

Modulerne inden for kommunikation , salg og marketing giver dig muligheden for at specialisere dig både personligt og fagligt med kompetencer til at analysere, planlægge og gennemføre forskellige salgs- og marketingaktiviteter og giver dig muligheden for at bygge ovenpå dine erfaringer fra arbejdet i butikken og få . ANDRE UDDANNELSESKOMBINATIONER. Specialet kan læses på både dansk og international linje. Koncept- og forretningsudvikling (ECTS) Projektledelse A (ECTS) Brugerundersøgelse og metode (ECTS) Videnskabsteori (ECTS) Teknologiforståelse (ECTS). Kommunikation og marketing (ECTS) Projektledelse B (ECTS) Digital Design (ECTS) Valgfag Digital Commerce (ECTS) Valgfag. Vi arbejder både strategisk og kreativt med branding, kommunikation , marketing , medier og grafisk design, og du kommer til at besidde såvel strategens stærke styringsværktøjer som grafikerens skarpe øje.


Denne viden giver dig færdigheder til at kunne anvende analyseredskaber til at identificere relationer mellem brand. Digital Marketing er et godt udgangspunkt for enhver, der arbejder med digital markedsføring eller ønsker det. Han er forfatter til bogen “Den perfekte storm” og medforfatter til bøgerne ”online kommunikation ” og ”digitale strategier”. Akademiuddannelsen i International handel og markedsføring. Dermed går kampagnen hånd i hånd med erhvervsakademiets strategi, lyder det fra Helle Hauch Fenger, marketing manager på KEA.


Kampagnen er som nævnt udviklet i samarbejde med bureaupartneren Liquidminds, og den nye kommunikation er resultatet af en fire måneder lang proces. KEAs designuddannelser giver dig den nyeste viden og færdigheder og kompetencer til en karriere indenfor design-business samt i mode- og livsstils branchen. LÆR AT UDVIKLE OG UDBREDE STRATEGISKE DIGITALE KONCEPTER. Som studerende på Digital Konceptudvikling lærer du at skabe og udføre digitale koncepter og løsninger for virksomheder indenfor handel, marketing , kommunikation og design. Med uddannelsen får du den viden og de færdigheder , der kræves . Du bliver en del af KEAs kommunikationsafdeling på medarbejdere, der har ansvar for KEAs marketing og interne og eksterne kommunikation.


Afdelingen er præget af humor, stærk holdånd og frihed under ansvar. Yderligere bliver du en del af KEA Kompetence, der er den enhed på KEA , der står for . KEA søger en kommunikationsmedarbejder med mange års erfaring indenfor videoproduktion, sociale medier, markedsføring og kommunikationsmålinger. På uddannelsen, der er en overbygningsuddannelse, lærer du at analysere en designopgave i forhold til en kundevirksomheds værdier og mål. I interviewet fortæller hun om, hvordan det er at være E-design studerende på KEA.


Og giver dig, der drømmer om en karriere inden for kommunikation , . Derfor søgte jeg ind på linjen efter mit første sabbatår for år siden. Det var det eneste jeg havde søgt, men jeg kom ikke ind. Jeg blev så ked af det og følte mig som en ren fiasko – mange af mine andre venner og . Nuværende fag på KEA : Marketing herunder Brand Building og kommunikation.


Fokus: Branding og konceptudvikling, markedskommunikation herunder visuel identitet. Tidligere fag på KEA : Konstruktion, IT: Illustrator og Photoshop. Jeg fremlagde resultaterne for direktionen, og vi fik tommelfingeren op for den organisationsændring vi havde tænkt os.


Det vil faktisk sige at vi skal finde en del nye medarbejdere fordi vi skal arbejde med kommunikation og marketing ned på sub brand-niveau. Københavns Erhvervsakademi, KEA , er det overordnede navn.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop