E væske base

Mere end 6forskellige aroma til bland selv e - Væske. Forhandler af Perfumers Apprentice, Decadent Vapours, Flavor West, Bolsjehuset, Copsa mm. Alt til bland selv e-Juice!


Når du skal finde ud af hvilken base du skal benytte, er det vigtigt at du ved hvilken e -cigaret du har og . Vi har flere væsker med nikotin. Hvad skal jeg bruge til selvblander E -juice?

Der findes adskillige mærker og typer af VPG base. Nogle er bedre end andre til visse aromaer. VPG base er selve basen i væsken – altså den væske som gør det . Den første ingrediens findes under denne kategori, og vi har mange forskellige modeller, alt efter hvor stor en koncentration af nikotin du ønsker. I sortimentet finder du baser uden nikotinstyrke.


Stort udvalg af BLAND SELV E - VÆSKE hvor du blander din egen E - VÆSKE til din e-cigaret. Køb PG væske VG væske Nikotin væske og aroma essens - esug. Du skruer låget af flasken og påfylder din aroma direkte i flasken.


Basevæske til eVæske , Bland-Selv til eCigaret, vi fører kun kvalitetsbaser uden tilsat vand vi kalder det value for money.

Hos Dampexperten finder du PG, VG, VPG. Når du køber færdigblandet e -juice i dag, er det små ml. Det er ikke tilladt at sælge større mængder, hvis der er nikotin i væsken.


Det samme gør sig gældende for basevæsken , som du bruger til at blande med selv. Er der ikke nikotin i, må det gerne sælges i større mængder. Måske har du prøvet at købe en. Alt du behøver, er e -cigaret aroma og en base eventuelt med nikotin. Desuden er det naturligvis en god idé at have mixe-flasker ved hånden, når du skal blande din e -juice naturel med din udvalgte aroma.


Resultatet er en dampklar væske i nøjagtig den smagsstyrke, som du bedst kan lide. Se vores anbefalinger til blanding . På siden herunder finder du SMOKE-ITs store udvalg af færdigblandede e - væsker , som er klar til at dampe med det samme, samt vores store udvalg af aromaer og VPG-baser med og uden nikotin til dig der ønsker at blande din e - væske selv. Fælles for alle de e-juice, som vi tilbyder er, at produktionen foregår i laboratorier . Start en spændende hobby med Base Fuel. Det er blevet lidt af en trend at blande sin egen e væske , og flere og flere hopper med på vognen, før den for alvor ruller. Det er der bestemt ikke noget at sige til, for det er en rigtig spændende hobby, hvor du kan skabe dine egne opskrifter, og dermed skabe noget helt nyt og . Med Base Fuel 1 VG får du ren vegetabilsk glycerin til fremstilling af din egen e -juice til din e -cigaret.


Fås i flere nikotinstyrker. Hos os er alle nikotinholdige Base - væsker , som bruges til at lave sin egen e - juice af, anmeldt til Sikkerhedsstyrelsen og lever op til kravene i lovgivningen, som trådte i kraft den 20.

Ved at blande din e-væske selv, kan du komme tættere på lige præcis din favorit smag - og du kan spare penge! Til at afmåle og blande væskerne sammen, kan du bruge fx pipetter eller sprøjter til afmåling, og fx en tom 30ml flaske til at blande væsken sammen i. Fordelen ved at gøre det på denne måde er, at man ved at bruge . Når du blander kan det være oplagt at bruge en blandingsflaske, som gør det nemmere at blande nikotinvæske og aromaer sammen helt præcis i den mængde som du ønsker. Få hjælp til at blande din nye perfekte evæske med PlusDamps helt egen Evæske beregner! Med den her base kan du let og elegant selv mikse din e - væske derhjemme. Der er jo ikke meget ved en e - væske , der ikke smager af noget.


Du kan endvidere selv vælge, hvor meget nikotin der skal være i basen. Derfor kan du også lave din egen e - væske , .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop