Brintbiler forsøg

Et forsøg til vores fordybelsesuge i 8. Vi forsøger at få brintbilerne til at køre. Når tankene er fyldt op, bruger bilen sin brændselscelle til at lave strøm, som driver bilens elektromotor. Hjertet i brintbilen er brændselscellen.


Cellen har to kamre, der er adskilt af en membran. Membranen har den egenskab, at den . Prøv selv at gentage William Groves forsøg : Hæld vand og svovlsyre i elektrolysekarret. Fyld de to små reagensglas med van og sæt dem med mundingen nedad over elektrolysekarrets to elektroder. Tilslut strømforsyningen, mens du iagttager, hvad der sker i reagensglassene.


Lad forsøget fortsætte til begge glas er tømt . Sæt elektrolysekarret og strømforsyningen sammen. Fyld elektrolysekarret med vand – husk også at fylde de to små reagensglas. Tænd for strømforsyningen ved V jævnstrøm.


Hvis processen går for langsomt, kan der tilsættes en smule svovlsyre. Forskere fra Københavns Universitet har taget et stort skridt i retning af at gøre miljøvenlige brintbiler til en realitet. En brintbil er en bil, som bruger brint som brændstof. Bilen drives af en elektrisk motor, der får sin strøm fra en brændselscelle i stedet for et batteri. Teknologien er et alternativ til konventionelle biler, der drives af fossilt brændstof, da produktionen af brint kun udleder strømmen, som motoren bruger, samt vand og varme.


Vi undersøger brintbilen ved at redegøre for brændselcellens omdannelse af energi og dens nyttevirkning i vores forsøg. Vores forsøg er Brændselcellens effe. I USA har brintbiler fra Honda og Chevrolet været på markedet i begrænset omfang. Her var der enten tale om leasing elle om målrettede forsøg , hvor bilerne i en periode blev udlånt til almindelige bilister.


Toyota har arbejdet med brændselsceller til brintbiler i adskillige år og kan . Der har været en del andre – Hyundai sælger sin ombyggede IXi Danmark og Honda, der netop lancerer Clarity, har kørt forsøg med biler, der har været leaset ud i Californien gennem mange år. Nyttevirkningen i elektrolyseprocessen: Brændselscellens nyttevirkning: 2 Vi kan ud fra dette konkludere Perspektivering: Med dette forsøg ville de være oplagt at perspektivere til verden i dag. I disse år bliver der talt rigtig meget om brintbiler og elbiler.


Forsøget her viser, at brintsamfundet er . I fremtiden kan man tænke sig brintbiler , der indg˚ar i et brintsamfun hvor grundlaget for vores energiforbrug er elektricitet fra forskellige. Indledende forsøg med klassisk elektrolyse i saltvand. Til gengæld vandt de flere priser på en anden bil, de havde me der som den eneste bil kørte på DME ( dimetylæter).


Udover at vinde sit løb vandt bilen en pris for laveste CO2-udslip og en pris . Toyota Mirai I Californien er brintbilen Toyota Mirai genstand for en massiv publikums-interesse, hvor hele 1. Toyota Mirai ankommer til de californiske bilforhandlere til oktober, og brintbilen forventes revet væk. I artiklen kan du se Toyota Mirais forsøg på. Bilproducenten Honda igangsætter i dag et forsøg , hvor udvalgte testpersoner, heriblandt en ung nordjyde, får stillet en brintbil til rådighed.


Det er noget af en drøm, der er går i opfyldelse for Lasse Lindberg og kæresten. I to måneder er test-brint-bilen med rattet i . Fine- Comfort Ride skal nemlig også ses som et forsøg på at skabe et komfortabelt rum for transport, der på alle måder optimerer køreturen, så den bliver mere end . Brint tankstationer i DK. Hvordan fremstilles brint? Forsøg : Kendskab til elektrolyse (alkalisk og PEM) og brændselscelle (PEM).


Derved skal bilen ikke lades op, men tankes med brint fra en brinttankstation. NextMove-forsog-med-brintbiler.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop