Montering af subwoofer bil

En lille tegning til dem som ikke ved hvordan subwoofer skal monteres :-) For montere subwoofer skal du bruge en forstærker 1. Du skal have strøm til forst. Hos CARSound Bilstereo tilbyder vi naturligvis også at du kan få dit anlæg monteret. Vi foretager alle typer monteringer, lige fra en enkelt autoradio til komplette Custom-monteringer og bygning af subkasser, sparke- og dørpaneler m. Kontakt din nærmeste butik butik og hør nærmere. Vi klarer montering af bla .

Sådan kobler du nemt en forstærker til din originale radio og højtalere med en AUDIO SYSTEM HLAC4. I den anden ende af sikringsholderen monteres så resten af Plus kablet, som herefter føres i førersiden af bilen , hvor bilens øvrige ledningsnet ligger, ned til. Forstærkeren kan i nogle tilfælde godt skrues fast på subwoofer kabinettet, ellers skrues den fast op af bagsædet eller siden. Specialbygget subwoofer kabinet. Forvrængning og dårlig lyd.


Hvordan kan man tilslutte en subwoofer til std radio. Jeg skal have lagt en aktiv subwoofer i bilen og den skal tilsluttes min std radio. En aktiv sub er ganske simpel at montere , men kræver at du lige sætter dig lidt ind i det.

Først og fremmest er det vigtigt at du laver nogle ordentlige . Jeg skal tilslutte min subwoofer til mit anlæg, men kan ikke helt finde. Hop til Subwoofer - Hvor i bagagerummet skal man placere subwoofer -kabinettet? Det er bare at prøve sig frem!


Der gives ikke én regel, der gælder for alle biler. Dog er det vigtigt at huske, at kassen skal monteres så sikkert og stabilt, at den ikke rutscher rundt, hvis bilen katastrofe-bremser eller værre. Extreme Car Parts tilbyder naturligvis også at du kan få dit anlæg monteret. Vi tilbyder alle typer af monteringer, lige fra udskiftning af Autoradio til Custom- monteringer opbygning af subkasser, bagagerum, dorboards mm.


Costom opbygning er vores helt store passion vi har haft æren af at Costom bygge demo biler for . Aktiv subwoofer bil - Vi har et bredt udvalg i aktive subwoofere til din bil , en subwoofer med indbygget forstærker er nem at montere i bilen. Montering af Radio eller Navigationsanlæg med eller uden bak kamera, montering af højttalere i dørene , montering af højttalere i hattehylde, montering af forstærkere og subwooferkabinet , bygning af subwooferkabinet tilpasset netop DIN bil og DINE ØNSKER. CCC C Andet autostereo, CCC CD Alle modeller årg. Med Professionel Navigation.


Kan kun monteres i modeller der i forvejen har denne model monteret ! Skal kodes til bilen efter montering , så udstyr passer sammen. Varen du ser på billederne er lagt ud som et aktuelt tilbud det betyder at varen . Installation af en subwoofer i bilen vil give en væsentlig forbedring af lavfrekvent lydgengivelse. Bestem passende montering område for subwoofer ,.

Tilslut fjernbetjeningen turn-on føre til den relevante skiftede føringen til bagmonterede power antenne, hvis monteret , ved hjælp af reparations manual som en vejledning . Her kan du diskutere bilstereo med andre, der interesserer sig for hifi-udstyr til bilen. Kan lyden i din bil bruge lidt ekstra bund? Så kan du med fordel tilføje en subwoofer til lydsystemet i din bil. Når du monterer en subwoofer i din bil , giver den dig en forbedret og fuldendt lydoplevelse, så en subwoofer er ikke kun til bilisten, . Skal du have monteret ny bil radio, er der flere ting der skal passe sammen.


Vi har mange års erfaring i at vælge de rigtige højttaler til netop din bil. Udviklingen har heldigvis gjort at man i dag kan få relativt små subwoofer kabinetter med indbyggede digitale forstærkere, der rent faktisk er så små at de kan ligge under . Hvad med at få installeret forstærker og subwoofer til din bil. Vi har vores egen HI -FI eksperter i huset, som kan vejleder dig hvordan du får den bedst optimal lyd i din bil.


Du får det til af hvad det koster derhjemme.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop