Imprægnering af gore tex

Der er ingen grund til at være nervøs ved at vaske sit GORE - TEX tøj. Tøjets funktion, komfort og levetid bliver kun bedre af, at det vaskes, når det er nødvendigt. Det er vigtigt at GORE - TEX og andre åndbare materialer vaskes regelmæssigt. Fedtstoffer og skidt fra gammel sved vil sætte sig i . For bedst mulig imprægnering , varmes støvlen op før påføring - f. Bemærk, at man mister en del åndbarhed ved denne behandling. Skal du på tur et varmt og tørt ste eller har din støvle fuldlæder overdel, men GORE - TEX membran, bør du følge . GORE - TEX , eVent eller HyVent, er det vigtigt med en jævnlig tur i vaskemaskinen.


Mange forsøger fejlagtigt at skåne deres dyre jakke, i den tro at vasken forkorter levetiden af jakkens vandtæthed eller måske endda ødelægger den! KLIK PÅ SPØRGSMÅLENE HERUNDER, OG FÅ SVARENE. Du bør dog ikke bruge fedt eller olieholdige plejemidler, idet disse måske kan begrænse skoenes åndbarhed. Hvis fodtøjet ikke er ordentligt vandskyende, fungerer en membran ikke. Det kan bruges til alle typer af fodtøj, både læder, ruskin . Imprægnering der virker ved lufttøring.


Tørretumbler ikke nødvendig. Du bør benytte et specielt læderrengøringsmiddel for almindelig sæbe kan skade både læder og imprægnering. Indvendigt: Både tekstilfor, som f. Se vores store udvalg af imprægnering og få leveret til døren. Med imprægneringsspray til Gore - Tex kan du imprægnere dine støvler, så de holder sig vandtætte i væsentligt længere tid.


Sprayen kan ikke forsegle sko og støvler, der ikke er vandtætte fra starten, men de kan forlænge den periode, hvor vandtætte sko og støvler kan holde sig vandtætte. Når du skal på tur, er det vigtigt, at du tager afsted med noget tøj, der er tilpasset forholdene. Mindst lige så vigtigt er det, at du vedligeholder dit tøj, så du kan få glæde af det igen og igen. I Spejder Sport har vi alle vaskemidler, imprægneringsmidler og voksprodukter, så du kan vedligeholde og imprægnere din jakke, bukser . Efter hver vask og brug igennem længere tid anbefaler vi klart en genimprægnering af tøjet.


GORE - TEX membranen skal nok forblive vandtæt, men en genimprægnering forbedrer det yderste lag i tøjet til at afvise vand og snavs. Vask og imprægnering af skitøj. Dit skitøj vil oftest have en vis form for membran (typisk Gore - Tex ) som gør at den er åndbar og vandtæt. Det skal vedligeholdes da holdbarheden ellers vil forsvinde gradvist år efter år. Grønne = Til rengøring og vask.


Læderstøvler kan imprægneres på flere forskellige måder. Skal støvlen benyttes i varme egne er almindelig skocreme det bedste, mens voksimprægnering er bedre i vådere egne. Almindelig skocreme fordeles på støvlen med en svamp eller en børste. For at gøre dit vandtætte tøj, hvad enten der står Gore - Tex , eVent, Pertex Shield eller noget helt andet på mærket, klar til den kommende sæson er det vigtigt at vaske de lækre materialer.


Hvis din vandtætte jakke ser sådan ud når det regner er det tid til en vask og genimprægnering af DWR behandlingen. ECCO Universal imprægnering. Her finder du skånsomme vaskemidler til dunbeklædning merinould og vandtæt og åndbar beklædning.


TIPS til hvordan du vasker og imprægnerer dit sejlertøj - Skal du vaske dit sejler? Hvordan skal du vaske dit sejlertøj? De fleste vandtætte jakker: Tjek først tøjets vaskeanvisning – kemisk rens eller vask med sæbespåner bevarer den vandtætte egenskab.


Vær opmærksom på, at sæbespåner ikke kan bruges i frontbetjente vaskemaskiner – vask i stedet tøjet i hånden. Hvis vaskeanvisningen på dit vandtætte tøj siger, .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop