Lineal på skærm

Jeg kender ikke min skærmstørrelse. Er du ved hjælp af Monitor ? Ja, jeg bruger Monitor. Lineal -app til din telefon og tablet. Mål alt, med denne flotte skærm - lineal.


Vælg mellem inches og centimeter.

Tryk på skærmen , for at begynde at bruge det bedste multi-touch målesystem, og find ud af størrelsen på alle mulige spændende ting omkring dig. Denne apps er android skærm lineal (cm, tommer, mm). Det understøtter centimeter og inches mode. Men nogle enheder, der ikke passer i det fjerne kan justeres.


De færreste går rundt med lineal eller målebånd på sig, men der opstår gerne situationer, hvor man lige står og skal bruge det. Her er det så, at denne måle- app til. Man skal lige sørge for, at man har styr på . Photo Ruler er udformet til nøjagtigt at bestemme størrelsen af ​​ethvert objekt ved enten at tage et billede af det eller måle det på skærmen.

Med sin enkle brugervenlige design Photo lineal giver dig mulighed for at måle tingene lige så bekvemt og præcist som med en traditionel lineal eller målebånd. Vise en lineal i størrelsesforholdet 1:1. Hej Er det muligt at vise en lineal på skærmen der har størrelsesforholdet 1:dvs. Og hvilken skærmstørrelse. Mit bedste værktøj nogensinde.


Med den kan I måle både vandret og lodret, kan være god når man skal måle om noget sidder præcist i midten, el. Står du og skal bruge en online lineal. Så er denne side noget for dig. En af problemerne ved at lægge et billede op online af en lineal er at skærm formater er forskelligt. Det vil sige at på nogle skærme vil længden simpelthen i passe.


I stedet kan du gøre noget andet. Det føles nemlig aldrig som en sand tablettilstand med den store proceslinje svævende i bunden af skærmen til at minde dig om Skrivebordet. Du kan nu højreklikke på den og vælge “Skjul proceslinjen automatisk”. Når du vil bruge den, stryger du opad fra bunden af skærmen med fingeren eller pennen.


Den vandrette lineal Du kan hurtigt og let oprette en tabulatordefinition ved hjælp af den vandrette lineal. Helt til venstre i linealen findes knappen Tabulator, som giver dig mulighed for at vælge tabulatortype. Vi foreslir derfor falgende .

Hvis du foretrækker et meget præcist indtryk af udskrivningsstørrel- sen på skærmen , kan du vælge din skærmopløsning groft og foretage justeringer af den vandrette eller lodrette projektion på skærmen. Tag en lineal og hold den op mod skærmens lineal og justér skærmvisningen, til målene matcher. Findes der et program man kan downloade som indeholder en lineal der kan bruges direkte på skærmen ? Udskriftslayout viser den lodrette og den vandrette lineal. Zoomskyderen Med zoomskyderen til højre for visnings- knapperne (se figur ) kan du ændre zoom- ningen på skærmen. Skyderen ændrer kun visningen på skærmen , den påvirker ikke udskriften.


Herskeren , der vises på Microsoft Word åbningsskærmen gør meget mere end måle bredden og højden på hver side. Det kan også give en hurtig måde at justere forskellige formatering for dine afsnit uden at skulle forlade hoveddokumentet vinduet. Kontroller åbningen Word skærmen efter . For dem, der har tendens til at lege (bogstaveligt eller billedligt) med webdesignSite, måske de ville skade lidt hjælp, når det kommer til størrelse og timing, der kan indgå i hjemmesider given variation i størrelse og form skærme.


Hvis du er blandt de ovenfor nævnte, så er du sandsynligvis ønsker at . Vejen til en hurtig løsning, gennem bruger til bruger hjælp, danske nyhedsgrupper og vidensdeling indenfor karriere, interesser og teknologi.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop