Professionsbachelor i international handel og markedsføring kandidat

Som professionsbachelor i international handel og markedsføring kan du fx opnå beskæftigelse soKey account manager. Som dimittend kan du, efter individuel ansøgning og vurdering, fortsætte på relevante kandidatuddannelser i Danmark eller på masteruddannelser Danmark eller i udlandet. Nedenstående bacheloruddannelser er adgangsgivende til cand. Er der påført specifikke faglige forudsætninger for en given . Du får viden om strategiske analyser af kunder, konkurrenter, brancher og forretningsmodeller i relation til salg, . Få indblik i dine muligheder for yderligere uddannelse. Det er desværre ofte sådan at de uddannelser som måske denne og markedsføringsøkonom ikke er så brugbare, da mange med kandidat også står uden job.


Som færdiguddannet professionsbachelor vil du derfor kunne varetage praksisnære og komplekse opgaver indenfor salg og markedsføring i et internationalt perspektiv. Uddannelsen udbydes også på engelsk - se mere her. Professionsbachelor -uddannelsen i international handel og markedsføring er en 5-årig . Se en samling af de uddannelser hvor det er muligt at blive optaget på baggrund af en professionsbacheloruddannelse.


Læs om adgangskrav for optagelse på den samfundsvidenskabelige kandidatuddannelse i jura på Københavns Universitet. Da uddannelsen har særligt fokus på salg og de internationale aspekter ved handel og markedsføring, vil du typisk få job i virksomheders salgs- eller . HRM - samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse i Human Resource. Erhvervsøkonomi og matematik. Byg fx ovenpå din erhvervsakademiuddannelse med professionsbachelor i international handel og markedsføring på bare halvandet år.


Du kan også tage en bachelor i almen. Der er i dag et stigende behov for kandidater , som har en tværfaglig kompetence og kan kombinere teoretiske færdigheder med. Tag uddannelsen i international handel og markedsføring i Esbjerg og bliv klædt på til et job inden for internationale relationer, forretningsudvikling og salg. Da uddannelsen er på niveau med en bacheloruddannelse fra et universitet, har du mulighed for at fortsætte på en master- eller kandidatuddannelse på et . Det er første gang, at der udarbejdes en beskæftigelsesrapport for denne uddannelse, idet det er første årgang, der er dimitteret.


Her kan du læse om uddannelse, herunder IT, læring og organisatorisk omstilling på AAU, samt international handel og markedsføring på Cphbusiness. Som en afslutning på det teoretiske uddannelsesforløb, vælges at læse en kandidat i IT, læring og organisatorisk omstilling på Aalborg Universitet i København. Eksempler på uddannelser inden for området handel , salg og markedsføring på kandidat eller bachelor niveau:. Så nu er jeg i gang med min professionsbachelor i international handel og markedsføring i København, som jeg er færdig med til januar næste år. Jeg synes det er utrolig . Marketingsmedarbejdere kan eksempelvis være beskæftiget i private virksomheder inden for finans, produktion og handel.


Om jobbet: Som marketingsmedarbejder vil du oftest have mange. Er der nogle af jer, der har en idé om det er spild af ti eller selv har taget denne uddannelse? Sagen er den, at jeg har læst en bachelor (proffesionsbachelor for at være helt præcis) i international handel og marketing. Hvis den samlede normerede tid for en bachelor - og en kandidatuddannelse eller et lignende uddannelsesforløb overstiger måneder, kan rammen ligeledes.


Charlothe Mørkhøj Kandidat i Socialt Arbejde fra Aalborg Universitet. Rasmus Thode Christensen Kandidat i Building Energy Design fra Aalborg Universitet. Rnational handel og maRKedsFøRing pba.


Færdiguddannede kandidater i erhvervsøkonomi eller revision kan varetage ledelses- og specialistopgaver for både. Om ganske kort tid kan de kalde sig kandidater , og en af dem er Tobias Riis. Han har en professionsbachelor i international handel og markedsføring og bygger ovenpå med en samfundsvidenskabelig kandidatgrad i jura, så fra august måned kan han kalde sig cand.


International Studies BA, BSc, bachelor.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop