Imprægnering vaskemiddel

Når du skal på tur, er det vigtigt, at du tager afsted med noget tøj, der er tilpasset forholdene. Mindst lige så vigtigt er det, at du vedligeholder dit tøj, så du kan få glæde af det igen og igen. I Spejder Sport har vi alle vaskemidler , imprægneringsmidler og voksprodukter, så du kan vedligeholde og imprægnere din jakke, bukser . Gore-tex, Dermizax, Sympatex, HyVent eller lignende, kan du bruge produkter uden opløsningsmidler, der kan skade imprægnering og membran.


Tech Wash kan bruges på al teknisk beklædning med membraner. Det er også ideelt som vaskemiddel af til vask af nylon- og syntetiske telte, rygsække, . Imprægnering kan være en god hjælp, når jakke og sko ikke længere er vandtætte. Men spray til imprægnering kan indeholde fluorstoffer, som kan være problematiske for sundhed og miljø.


Se hvorfor, hvor ofte og hvordan med vores vejledning og video. Som hovedregel skal du følge den vaskeanvisning, der sidder i tøjet. Det meste tøj kan maskinvaskes ved 40° C. Brug et flydende vaskemiddel uden enzymer, og undlad at bruge skyllemiddel eller blegemiddel. Under kategorien Vask og imprægnering af skitøj finder du vores udvalg af midler til vask og imprægnering af skitøj og andet outdoor tøj. Især til tøj med åndbare membraner som f. GoreTex, Dermizax, Kayoku-Tex, og andre typer af membraner er det klogt at anvende et vaskemiddel der er beregnet til den slags tøj.


Hvis vaskeanvisningen på dit vandtætte tøj siger, at tøjet skal vaskes med et alkalifrit vaskemiddel , kan du bruge et produkt til vask af silke og uld – det er pH- neutralt og derfor alkalifrit. Snavs, olie og almindelige vaskemidler vil over ti danne et lag ovenpå tøjets vandafvisende behandling. Når det sker, reduceres tekstilets åndbarhed og ydeevne, og vil føles vådt og tungt. Derfor er det vigtigt at tøjet vaskes og imprægneres , for at opretholde effekten.


Disse produkter er specifikt optimeret til brug ved vask af vandtætte og åndbare jakker for at undgå at rester af vaskemiddel stopper porerne i . Når du skal vaske dit regntøj, må du aldrig bruge skyllemiddel eller pulver vaskemiddel. Pulvervaskemiddel kan risikere at sætte sig som rester i imprægneringen , og dermed lukke af for åndbarheden i tøjet. Skyllemiddelets kemikaler er med til at nedbryde fibrene i hver vask, og fjerner dermed den vandtætte PU-belægning . Almindelige vaskemidler vil efterlade vandtiltrækkende reststoffer på.


Hjælper varme på aktiveringen af imprægnering ? Vi har lavet produkter som ikke behøver varme for at kunne . Du kan vedligeholde den imprægnerende effekt, hvis du jævnligt bruger vaskemiddel med imprægnering. Enkelte brands anbefaler, at man tørretumbler overtøjet ved svag varme efter imprægnering , da dette vil fordele imprægneringen bedre. Undlad skyllemiddel, da det forringer stoffets kvalitet. Er vinterjakken lavet i . Vaskemidler til imprægneret Tekstiler og Dækkener.


Kun Kvalitetsprodukter men til konkurrencedygtige Priser! Vask og vedligeholdelse af REGNTØJ, telte og tasker med NIKWAX vaskemidler og imprægnering. Køb NIKWAX vaskemidler og imprægnering her.


Læs om vask af regntøj her. Det gør det både yderst nemt og sikrer også at vaskemidlet eller imprægneringen bliver helt jævnt fordelt og finder vej overalt i tøjet. Med en spray er det derimod ofte svært at imprægnere jævnt og behandlingen bliver derfor typisk mangelfuld.


Plejemidler fra Nikwax er desuden fremstillet med ingredienser, der hverken er . Anbefales til åndbart materiale som Gore-tex eller tilsvarende. Giver vandafvisende og smudsafvisende effekt, så tøjet også er nemmere at holde rent. Den er særdeles effektiv på grund af den særlige sammensætning af indholdsstoffer .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop