Kvuc flex åbningstider

Selvom du læser dine hf-fag online, er der masser af muligheder for at få hjælp og vejledning undervejs. Du har mulighed for faglig sparring med din flexlærer , og kan kontakte vejledningerne for mere generelle spørgsmål om dit studie. Er du i tvivl, om hf flex er noget for dig, er det også i enten . Hf flex er online hf fjernundervisning på KVUC.


Læs enkeltfag eller sammensæt en fuld hf. Du kan tilmelde dig tre fag, men kun ved personligt fremmøde i Hf flexvejledningen. I nedenstående tilmeldingsformular kan du se på hvilke fag, der aktuelt er ledige pladser.


Nogle af fagene udbydes . Avu flex er fleksibel undervisning på 9. Krav om aktiv deltagelse i undervisningen. På avu flex er dit undervisningsforløb derfor . Du har som kursist på KVUC pligt til at følge bestemte studieregler om aktiv deltagelse i undervisningen. Ved at være aktiv og engageret er du med til at skabe et levende og velfungerende læringsmiljø, og du fastholder samtidig egen interesse og motivation. Det gør du ved at medbringe personligt ID.


Bøgerne skal returneres til KVUC , når du har været til eksamen, eller hvis du bliver udmeldt. Se adresser og åbningstider på bogkontorer . Avu- flexvejledningen hjælper dig med at blive tilmeldt fag på avu- flex , som er et fleksibelt uddannelsesforløb på Almen Voksenuddannelse (avu). Du kan blive tilmeldt og indskrevet på avu- flex ved at bestille tid til en samtale med en vejleder. Du skal huske at medbringe personligt I når.


I mange fag på hf flex har du brug for elektroniske bøger. Du får information om, hvordan du får. Se bogkontorets åbningstider.


Tilmeld dig Hf Flex online eller ved at henvende dig i Hf flexvejledningen i Pilestræde 61. Uddannelse i Københavns centrum for unge og voksne. Enkeltfag, forkurser eller fuld uddannelse. I menuen til højre kan du se kontaktoplysninger og åbningstider på de kontorer, som du kan få brug for som kursist på . Book tid til vejledning på hf flex.


Her kan du booke en tid hos hf- flexvejledningen. Vi hjælper dig med at afklare dine muligheder og tilmelde dig de rigtige fag. Vores vejledning ligger i Vognmagergade 8. Husk du også har mulighed for at tilmelde dig fag via vores online tilmelding til hf flex.


For at du får det bedst tænkelige studieforløb, anbefaler vi, at du sætter dig grundigt ind i, hvad det vil sige at være hf- flexkursist. Det kan du læse om her på siden, men du er også altid velkommen til at kontakte hf- flexvejledningen. På KVUC kan du også vælge andre hf-uddannelsesforløb, fx 2-årig hf eller hf enkeltfag med . Den virtuelle undervisning foregår i et konferencesystem , hvor du finder materialer og opgaver. Det er også igennem konferencesystemet du kommunikerer med lærerne, chatter med medkursister og aflevere opgaver.


Undervisningen afsluttes med en eksamen på KVUC. Bortset fra bøger finder du. Læs Filosofi C som onlineundervisning på hf flex. I Filosofi C beskæftiger du dig med de filosofiske spørgsmål, som er grundlæggende for den menneskelige tilværelse og for alle fag og videnskaber.


Filosofi C på hf flex er et kursus, hvor du tilegner dig viden om filosofiske . Hvis du modtager kontanthjælp skal jobcenteret bevilge betalingen til KVUC samt forløbet i ASPA – så tal med din sagsbehandler om det. For mere information besøg venligst aspas. ASPAs HF Flex tilbud for psykisk sårbare – et samarbejde med KVUC. Faglig formidler søges til HF Engelsk C for målgruppe med psykiske sårbarheder i København Vi søger . KVUC - Københavns Voksenuddannelsescenter tilbyder undervisning for voksne på mange forskellige niveauer - helt fra 9.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop