Skinne til knæ

Danmarks førende leverandør i vejledning og levering af knæbin knæskinner, knæbandager og knæorthoser til store og små knæskader. Vores store sortiment er nøje udvalgt og testet af vores erfarne idrætsfysioterapeuter. Hvad er en 4-punkts skinne ? DonJoy, og der er flere studier der viser effekten af knæskinner med dette princip indbygget.


Dynamic 4-punkts skinnens faste ramme sidder på bagsiden af læggen (punkt 2) og på forsiden af låret (punkt 1), forbundet med sideskinner.

Annoncer med Knæ Skinne på DBA. Stort udvalg af Knæ Skinne til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg.


Er du opereret i knæet , eller har du slidgigt i knæet ? Så kender du måske følelsen af at være begrænset i dine fysiske udfoldelser! Vi forhandler særligt professionelle medicinske knæbandager, eller støttebind og knæskinner, som de ofte kaldes i daglig tale. De produkter, vi anbefaler, har .

Vi har også stort udvalg af Knæbandage for bl. Artrose, Meniskskade, Korsbåndsskade, Springerknæ . Du har fået anlagt en DonJoy- skinne , som skal afla- ste dit knæ. SÅDAN TAGER DU SKINNEN AF OG PÅ. Du må gerne klippe polsteret til, så det passer til dit ben.


Der skal være en pude under knæet , så det ikke bliver strakt helt ud. Herefter kan du fjerne skinnen. Når du skal tage skinnen på, er det lettest for dig at sidde i en seng eller på gulvet, så hele benet er understøttet. Midten af hængslet på skinnen skal sidde ud for øverste kant af knæskallen, så skinne og knæ bøjer samme.


SELECT Knæ med skinner Knæbind i 4mm SBR-neopren Er anatomisk udformet for at give den bedste pasform Skinnerne i siden giver støtte til ledbåndsskader som f. Fire velcrobånd holder skinnerne på plads Størrelser - omfang om knæe. Hængselbandage til knæet med indsyede metalhængsler på inder- og ydersiden af knæet. Bruges til : - At stabilisere knæet efter ledbåndsskader på laterale kollateral ligament og mediale kollaterale ligament - Patellaluksation - Patella-tilt. Men det er noget vås, for mine knæ er så ustabile, at der kommer småforvridninger i dem med skarpe smerter til følge, bare jeg humper en forsigtig tur henover stuegulvet.


De lytter ikke til min skadeshistorie, de vil ikke scanne mig eller give mig skinne på, men sender mig altid bare hjem at sidde på min . Den kan have en metalspiral eller metal skinne med et enkelt led på indvendig og udvendig side.

De ligger typisk i pris klassen 2- 3. En skinne består af en metal eller kulfiber ramme omkring knæet. BraceID 4-punktsskinne fra Orthobroker. SKISÆSON-SLUTTILBUD - SPAR KR. Let knæskinne, der kun vejer kun 700g og er CE-mærket.


Skinnen er lavet af aluminium med et le som virker ligesom et knæle der også er polycentrisk. Gang Forsøg så vidt muligt at gå som du gør normalt. Skinnen kan instilles til bøjning- og udstrækningsgrænser med vinkelkiler i stål. Undgå at holde fod og knæ stift, hvis skinnen tillader bevægelse i knæleddet. Mueller Knee Brace - KnæskinneKnæbandage med kraftige triaxiale aluminiumsskinner, rundgående velcrobånd og pelotte rund ved knæskallen.


Giver en suveræn sidestabillitet til løse ledbånd. Anbefales til:Personer med svage, ustabile eller skadede knæ med milde. Skal du og din knæskade på skiferie? DonJoy Playmaker Knæskinne, Hshop.


SecuTec Genu fra Bauerfeind er en . Denne skinne sælges kun efter vejledning af Sporty-care. Vi er certificeret af DonJoy i rådgivning, måltagning og tilpasning af deres produkter. Den korrekte rådgivning i valget af knæskinne er vigtigt, så kontakt Sporty-care.


Den kræver dog en konsultation hos en af vores behandlere og sælges derfor ikke i webshoppen. Ring til vores sekretær på tlf. Bandagens pris ligger mellem 9.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop