Bedste streaming anlæg 2016

Disse forstærkere gør dit gamle anlæg trådløst, smartere og sjovere at lytte til. Spørgsmålet er, hvilken en der giver bedst lyd for pengene. I denne test ser vi på fire moderne stereo-receivere med indbygget streaming fra Yamaha, Onkyo, Pioneer og Marantz, og sætter dem op mod tre dedikerede streaming -forstærkere. Ud over digitalradio og cd-afspiller har Hama indbygget Spotify og kan bygges ud til mange rum.


Pure- anlægget kan lige så meget som Hama. Desuden tager det sig bedre ud med sit flotte trækabinet. Technics Ottava f SC-C70.


Hvis du har et godt, gammelt stereoanlæg med masser af indbygget power og høj lydkvalitet, så skal du selvfølgelig kunne streame til det fra din tablet eller mobil. Her tester vi musikstreamere, som skaber trådløs forbindelse. I danske hjem står der står rigtig mange stereoanlæg fra før den trådløse . Her er de trådløse stereoanlæg , der giver de bedste musikoplevelser, uden at du skal smadre sparegrisen. Man kan sagtens finde hi-fi- anlæg til. Det har også et stort udvalg af streaming -muligheder – AirPlay, Bluetooth, Chromecast og DTS Play-Fi er integreret i anlægget.


Som også har FireConnect til . Med et godt kompakt musikanlæg kan du både forkæle din boligindretning og nyde din musik i flot hi-fi stereo. Du kan få færdige systemer med højtalere lige til reolen, eller du kan selv kombinere anlæg og højtalere. Trådløse streaming anlæg fra Sonos, Bose og Samsung. Skal lyden via et surroundanlæg og være af ypperste kvalitet, eller skal den streames fra nettet til en enkelt højttaler eller hentes fra en lokal harddisk? Tag også et kig rundt for at se, hvad du allerede har.


Læs også: Kompakt og komplet anlæg. Samlet vurdering (1-6): 5. Der var engang, hvor stereoanlæg var noget, alle skulle have. To store højttalere på hver sin side af et glaslåge-udstyret skab med nogle sølv-farvede eller sorte kasser indeni.


Med tiden også en CD-afspiller. Den enkleste vej til oplevelserne er et komplet anlæg , hvor alt er inkluderet. Skal du have et anlæg kun til musik, er det fint at gå efter et placeringsvenligt stereoanlæg.


Streaming fra computeren kan gøres direkte, men det fungerer bedst at installere Sonos Desktop Controller på Mac eller pc. Stort udvalg af multirum anlæg , højttalere og tilbehør til streaming af digital ly enten trådløst, via lokalt netværk eller internettet. HiFi-salg er nu trådløs eller forberedt til streaming. Tendensen går klart mod de trådløse anlæg både i form af selvstændige enheder som f. Det giver mulighed for at streame lyd via din foretrukne enhed uden at du skal trække besværlige ledninger, så de er perfekte til det moderne hjem hvor ønsket . Få god lyd med et skjult hi-fi anlæg.


Det opnås nemt via wi-fi med streaming fra alle mulige streaming tjenester. Hvorfor er det så vigtigt med et godt netværk til hi-fi streaming ? Allerede fra start findes teknologien i både stereo- og surround-receivere, aktive højttalere, soundbar, mini- anlæg og lifestyleprodukter. Først og fremmest gennemgår vi de modeller, der klarer sig bedst i test og omtaler, men derudover giver vi til sidst en række små tips til, hvad du bør være.


Dertil kommer naturligvis muligheden for at streame musik til anlægget via Bluetooth, der også understøtter den supernemme NFC-parring. Hvordan afspiller man musik på ens dumme musikanlæg fra ens smarte mobil? Sonos spiller det hele – de mest populære streamingtjenester , on-demand-tjenester, internetradio, dine yndlingspodcasts og lydbøger, din bedste samling af downloads – alt det, du elsker at lytte til. Omsætningen på indspillet musik steg med 1pct.


CD eller endnu bedre pladespiller og gå så hjem og spil det samme på . De store højtalere og stereoanlæg er for manges vedkommende sendt på pension. I stedet lyttes musik i stigende grad via streamingtjenester som Spotify, Apple Music, Tidal og. Afspilningen sker for nogens vedkommende fra mobilens indbyggede højtaler, mens andre har en enkeltstående . Her finder du både stationære og bærbare musikanlæg i forskellige prisklasser og modeller.


Tag derfor et kig på vores smarte udvalg af ghettoblasters og musikanlæg og find den model, der bedst passer til stilen i dit hjem.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop