Lås til hoveddør

Hvis du vil have hjælp til at vælge den rigtige type låsecylinder til din dør , kan du kontakte dit lokale XL-BYG byggecenter. Husk at medtage den gamle lås samt de oplysninger om din dør , som butikken har brug for at kende: Åbn blot døren, mål dens tykkelse og tag nogle tydelige billeder med af låsen fra forskellige vinkler. Beskyt dit hjem med låse i høj kvalitet. Her på siden har vi et stort udvalg af låse , som vi kan stå inde for.


Som standart monteres Låsekassen med 4dørgreb, men du kan mod merpris vælge andet greb.

Du får Cylindre på begge sider af døren eller . Kælderdøre skal være sikrede på samme måde som hoveddøren. Flere kælderdøre er ikke ordentligt sikrede, og ofte er hverken dør eller låse af tilstrækkelig kvalitet. Du bør derfor anskaffe dig en solid dør. Reparation og vedligeholdelse af yderdøre 31. Lås døren op med din telefon 24.


Hvilke låse er lette at dirke op? Det er svært at vide, hvor mange nøgler der er i omløb, og hvis det er en ældre bolig, så er sikkerheden ofte også derefter.

Især låsen til hoveddøren og andre yderdøre bør skiftes ved indflytning. Tjek derfor altid faconen . Med en elektronisk lås fra Ruko kan du vinke farvel til den store nøglebundter. Vi tilbyder forskellige elektroniske låse som et sikkert alternativ til den velkendte mekaniske sikring med brug af nøgle. Sådan sikrer du hoveddøren.


Hoveddøren er ofte den foretrukne udgang for indbrudstyvene. Med dobbelt lås på hoveddøren (en ekstra, indvendig nøglebetjent lås ) kan tyven ikke låse sig ud af hoveddøren og forlade huset. En dobbelt lås er et desuden et vigtigt signal til indbrudstyven om, at hjemmet er godt sikret. Det er især hoveddøren man skal have fokus på, i forhold til ny låsecylinder, da det er hoveddøren tyven først mødes af. Har din bolig gamle låsecylindre, kan det være en god ide, at udskifte til nye låse med en ny låsecylinder.


Når en låsecylinder er gammel og slidt, er det nemlig . Du kan have brug for en ny låsecylinder. Vi vil gerne vise, hvad der sker, når man ønsker udskiftning af hoveddørslåsen fra den gamle type til den nye og mere sikre type. Yale Doorman er et elektronisk låsesystem, som er fleksibelt og nemt at bruge.


Låsen var af meget gammel dato, som kan ses på det første billede. Vi beskriver kort vores arbejde, så I kan se, .

Københavns Låsesmed vægter sikkerhe kvalitet og kundetilfredshed frem for alt. Derfor anbefaler vi alti at vores kunder skal have ekstra låse. Det vil sige, at man benytter to låse på hver dør. Den primære lås er med vrider og ekstra låsen – også kaldet den sekundære lås – skal være med nøglefunktion på begge sider.


Skanda låseservice har altid gode billige tilbud på montering af nye låse Ruko hoveddørslåse kasselåse ekstralåse terassedørslåse Zeiss låse dørpumper vinduessikring mm. Det har i mange år været normalt med elektronisk låse på døre ind til f. Men nu er den kommet i en prisklasse hvor den private forbrugere også kan være med. Dette vil helt sikkert lokke mange husejere til at udskifte deres gamle låsesystem, med denne nye elektroniske . Den gamle Ruko- lås er sendt på pension og erstattet af en digital model, som kan styres med en app på mobilen. Det betyder mere, end du tror, hvilken type lås og dørgreb, der sidder på din dør.


Når du monterer det rigtige dørgreb på døren, opnår du et komplet udtryk, hvor alle dele kommer til deres ret. Dørgrebet skal både passe til selve døren og til omgivelserne i hjemmet. Er din bolig indrettet rustikt, er det flot med . Sidder der to låse i hoveddøren , kælderdøren og eventuelt terrassedøren, holder det ofte tyven væk. Det begrænser flugtvejene væsentligt og øger risikoen for at blive fanget. Dørens anden lås , kan fint være en kasselås som smæklås med falle eller rigel.


Undgå at placere ekstranøgler under. I stedet kan du lade Bekey- låsen lukke folk ind og ud for dig. Bekey er en intelligent lås du kan eftermontere på din nuværende hoveddør eller bagdør.


Med denne installeret, kan du, via en app, sende nøgler til håndværkere, fragtfolk , venner eller andre som du vil give adgang til dit hjem.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop