Markedsføringsøkonom ledighed

Her er det nye studerende på uddannelsen til markedsføringsøkonom på erhvervsakademiet i Aarhus. Krisen er ikke slut, når vi . Mens de mange nyuddannede kæmper for at finde et job, findes der faktisk også uddannelser, hvor ledighed er et ukendt eller meget sjældent fænomen. Finans har lavet en liste over de uddannelser, hvor de nyuddannede har den laveste ledighed et halv år efter, at de har afsluttet deres uddannelse. Fire år efter en reform af de korte videregående uddannelser trænger området til justering. Samtidig optages der flere i aktivering og på revalidering på uddannelser, der har høj ledighed.


Jeg synes allerede, at man tænker over, om man kan få et arbejde, når man er færdiguddanet. Så jeg synes, det er meget rart, at man kan snakke med så mange forskellige virksomheder her til messen, fortæller Cecilie Fagsgaard som studerer til markedsføringsøkonom på Erhversakademiet Lillebælt. Personligt kender jeg et par stykker, som har læst markedsføringsøkonom i to år, hvor de derefter ikke rigtigt har fået job for det de er uddannet til. Desuden er ledighed et mere eller mindre fluffy begreb, som man imo slet ikke behøver bekymre sig om, eller tage stilling til, når man står og skal vælge uddannelse - det . Blev i år færdiguddannet som markedsføringsøkonom , og skal nu så småt til at begynde at tænke over hvilken slags job jeg vil gå efter Jeg synes ikke at jeg ha.


Uddannelsen til markedsføringsøkonom er for dig, der ønsker bred viden inden for markedsføring og salg, økonomi, international handel, kommunikation og ledelse. Min kæreste blev færdig sidste år som finansøkonom og går stadig ledig nu er han nødt til at søge udenfor det han i virkeligheden ville nemlig bankrådgiver. Surt med så stor ledighed inden for en del at disse ovenstående udd. Kender flere der både har finans og erhvervsøkonom-udd. Læste markedsføringsøkonom i et halvt år, fordi hun er god til matematik og fordi, der var gode jobudsigter.


I dag i hendes nye job bruger hun til fulde alle sine specialistkompetencer fra sit filosofistudium. Helt konkret sætter hun fx erkendelsesteoretiske ord på alle de ideer, som hendes . Analysen fra Danske Erhvervsakademier dækker en række af de uddannelser, som IBA udbyder. Nedenfor ses tallene for, hvor mange studerende, der får deres første job inden for måneder: Multimediedesigner: pct. Markedsføringsøkono1pct.


Det er økonomisk uhensigtsmæssigt for Danmark at uddanne så mange til arbejdsløshed , men mest af alt er det ulykkeligt for det enkelte unge menneske, som efter endt uddannelse finder,. Tallene viser, at der samlet set er fuld beskæftigelse på såvel de merkantile som de tekniske uddannelser. Som miljøteknolog kan du indgå i mange forskellige typer af job med miljøet i fokus. Du har også mulighed for at læse videre til professionsbachelor. Brug din arbejdsløshed aktivt.


Arbejdsløshed behøver ikke bare at være spildt tid efter endt uddannelse. Fælles for de fleste af professionsbachelorerne er, at de ligger under gennemsnittet i forhold til bruttoledigheden efter færdiggørelse af uddannelsen. Med en bruttoledighed på kun er sygeplejerskeuddannelsen den uddannelse med suverænt laveste ledighed. Yderligere har markedsføringsøkonom - . Bliv markedsføringsøkonom - en praksisnær og internationalt orienteret uddannelse inden for markedsføring og marketing. For første gang siden den økonomiske krise er sket en opbremsning i stigningen i ledigheden blandt de nyuddannede.


Dykker man ned i tallene, . Mangler: markedsføringsøkonom Hvilken markedførings uddannelse? Jeg har søgt lidt rundt, men jeg finder kun alternativer til overbygninger fra en gennemført markedsføringsøkonom uddannelse. Er der ingen der har nogle erfaringer med markedsføringsøkonom uddannelsen?


AALBORG: - Jeg tror på, at det er det nye Danmark, og at der er mange muligheder i det oplevelsessamfun som vi bevæger os hen imod.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop