Trådløs streaming af musik til anlæg

Hvis du har et godt, gammelt stereoanlæg med masser af indbygget power og høj lydkvalitet, så skal du selvfølgelig kunne streame til det fra din tablet eller mobil. Her tester vi musikstreamere , som skaber trådløs forbindelse. I danske hjem står der står rigtig mange stereoanlæg fra før den trådløse.


En musikstreamer kobles på dit anlæg og bruges til at spille musik fra nettet, f. Udover at slutte Chromecast Audio til en højttaler kan du også sende lyd og musik trådløst til dit gamle anlæg med den smarte gadget. Det er en simpel lille boks, som du tilslutter dit anlæg med et ganske normalt phonokabel. Så er det bare at finde BTi listen over Bluetooth-enheder, og du er klar til at spille timevis af trådløs musik. Musik - streaming fra net og mobil har på få år vendt hi-fi-markedet på hovedet. Når musikken ikke længere behøver at ligge på en fysisk disk, men kan streames trådløst fra tjenester som Spotify og Tidal, får det også konsekvenser for, hvordan det traditionelle stereoanlæg ser ud.


Mange vælger at erstatte det gamle rack med . Som del af serien mydlink Home, som er D-Links bud på Tingenes Internet, også kendt og markedsført som Det smarte Hjem, lanceres produktet Music Everywhere (DCH-M225). Dette lille gadget kobles til dit eksisterende stereoanlæg og sætter dig i stand til at streame musik fra mobiltelefon, tablet ( Android og iOS), eller . Der er mange muligheder for at streame musik og video trådløst i hjemmet. Der er et hav af muligheder for at streame lyd trådløst i dit hjem og i din have. Gæster udefra kan ved hjælp af deres mobiltelefon afspille fx deres musik på dine højttalere, uden at skulle slutte den til dit anlæg med kabler.


Hos Elgiganten finder du en lang række smarte løsninger, som giver dig mulighed for at streame musik , der hvor du ønsker det. Stort udvalg af multirum anlæg , højttalere og tilbehør til streaming af digital ly enten trådløst , via lokalt netværk eller internettet. Streaming af lyd er specielt velegent til multirums installationer, dvs. I sådanne installationer vil man . Hjemmenetværk med wifi og musikstreaming er populære som aldrig før.


På ganske få år er salget af traditionelle musikanlæg til private styrtdykket, så der stort set kun sælges trådløse anlæg og enheder, der også er forberedt til at streame musik fra nettet. Det viser tal fra analysevirksomheden GfK, som på . Er det trådløs lyd du er ude efter så kommer der her kategorien for dig. Bluetooth produkter og med vores priser kan alle være me uanset prisklasse.


Vores udvalg giver dig blandt andet adgang til Bluetooth musikmodtagere , audio. Ofte hører der en app til højttaleren, hvorfra du vælger musik. Stor gennemgang af streaming -tjenester: Her får du de bedste tv-serier. En Bluetooth- højttaler spiller alt det, du sætter i gang på mobilen. Det er et krav, vi har stillet her, så i denne test finder du anlæg med forskellige løsninger hertil.


Alle kan sluttes til hjemmenetværket og streame musik via netværksrouteren. Nogle har også Bluetooth for endnu lettere . Skal hjemmet fyldes med trådløs lyd og musik , findes der rigtig mange muligheder. Trådløse streaming anlæg fra Sonos, Bose og Samsung.


Skal lyden via et surroundanlæg og være af ypperste kvalitet, eller skal den streames fra nettet til en enkelt højttaler eller hentes fra en lokal harddisk? Man kan få trådløs lyd i hjemmet uden at betale en formue. Der findes med statsgaranti stadig masser af folk der stadig har et godt gammel musikanlæg , fra før vi tænkte på trådløs streaming af musik. Men hvorfor dog ikke gøre det trådløst ? Fra Philips er der nu kommet en bluetooth-adapter der kan løse netop den opgave.


Adapteren har det mundrette navn . Slut CONNECT til dit forstærkede lydudstyr ved hjælp af de analoge eller digitale udgange. Sæt stikket i stikkontakten. Slut den til dit trådløse netværk med Sonos-appen for at få trådløs musikstreaming uden afbrydelser.


Der medfølger strømforsyning, så du skal ikke. Både bluetooth og Wi-Fi med I50B fra . Med denne lille wi-fi modtager gør du nemt dine aktive højttaler trådløse med Wi-Fi eller dit anlæg. Sonos Connect gør det muligt at tilslutte dit eksisterende anlæg og højtalere til dit Sonos-system samt streame musik fra nettet. Connect kan afspille fra din pladespiller på dine Sonos-højtalere.


Med Phlilips nye Bluetooth-adapter får du mulighed for at streame musikken trådløst til ethvert anlæg via mobilens, tablettens eller computerens Bluetooth- forbindelse. Fælles for alle trådløse anlæg er altså, at en eller anden del af lydoverførslen sker uden ledning. Det kan være streaming af musik fra netværket til anlægget , direkte til aktive højttalere eller en kombination. Hvilken løsning der passer bedst, kommer an på, hvor omfattende lydgengivelse du ønsker, og i hvor .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop