Varme i sommerhus om vinteren

Vinteropvarmning af sommerhuset koster mange penge. Soldrevet ventilation med varme er en billigere løsning på fugtproblemer. Læs vores guide til god ventilation af sommerhuset.


Du kan spare penge på varmeregningen ved at undlade at opvarme sommerhuset om vinteren , hvor det ofte står ubrugt . Selvom du kun bruger dit sommerhus ganske lidt eller måske slet ikke om vinteren , kan det være en god idé at have en lille smule varme på.

Så undgår du at ankomme til et sommerhus , hvor der er koldt og fugtigt. Du kan også spare dig selv for dårlige oplevelser med frostsprængte vandrør og anden . Sådan styrer du varmen i sommerhuset med app og sms 11. Luft til luft- varmepumper til sommerhuse 28.


Luk sommerhuset ned for vinteren 8. Som hovedregel bør der i vintersæsonen lukkes for varmen og foretages frostsikring, hver gang disse huse har været brugt. Men faktum er, at omkring 65.

Ejerne af disse sommerhuse vil i gennemsnit kunne mere end halvere . Men hvilken, hvorfor og hvordan? En rigtig god årsag til at få en varmepumpe i sommerhuset kan være, at holde dette vedlige hele året. Her mener vi, at du undgår problemer med frostskader om vinteren. En anden rigtig god årsag er, at man med en varmepumpe kan benytte denne om vinteren , men også . Sluk varmen i sommerhuset og spar kassen.


Det er som oftest uden grun at sommerhusejere lader varmen køre om vinteren. I stedet for luner sommerhusejerne sig med højere rumtemperatur og holder varme på i huset i vinterperioden. Men det er stadig bedst at slukke helt for varmen om vinteren , siger han. Her er den billigste varme til sommerhuset. Hvis du opvarmer dit sommerhus med elradiatorer, bør du enten få installeret en brændeovn eller anskaffe dig en varmepumpe.


Varmepumpen er et godt alternativ. En luft til luft varmepumpe er skræddersyet til sommerhuse og det danske vejr. Den henter varmen fra luften udenfor, opvarmer hurtigt og effektivt sommerhuset , og holder det frost- og fugtfrit året rundt. Samtidig sparer du op til procent i forhold til opvarmning med elradiatorer.


Jeg elsker at være ved Vesterhavet om vinteren.

Faktisk kan jeg næsten bedre lide det end om sommeren. Om vinteren bliver man blæst fuldstændig igennem, når man går på stranden, og så er det skønt at komme ind igen og få varmen ved brændeovnen”, siger en sommerhusgæst i vintervejret. Så hvad vil andre med tilsvarende sommerhus anbefale over vinter perioden: Lade huset stå helt uden varme og blot med lidt udluftning. Bør noget overdækkes med . Hvordan har tekstiler, f. Tager du i sommerhuset om vinteren , er det rart, hvis der er varmt , når du ankommer. Der er dog stadigvæk nogle der lukker deres sommerhuse ned om vinteren , men størsteparten holder deres huse frostfri, og da det ikke er muligt at få fjernevarme i sommerhus områderne, så er den mest udbredte løsning el-radiatorer, men el- varme er ikke blandt de billigste løsninger, og hvis man kigger . Få hjælp til at opnå et energieffektivt sommerhus.


Hvad enten du skal ud at købe nyt eller vil spare energi i dit nuværende sommerhus. Eller bliver du hvert år mindet om, at det tager flere dage, før kulden og fugtigheden er ude af huset, når sommerhuset skal klargøres igen efter vinteren ? En luft-til-luft varmepumpe er et effektivt opvarmningssystem, der passer rigtig godt til mindre sommerhuse – uanset om sommerhuset kun bruges om . Derfor vælger mange danskere at installere en varmepumpe i deres sommerhus , der kun bruger mellem en tredjedel og en fjerdedel strøm sammenlignet med el- radiatorer. Dertil kommer der et ekstraforbrug, hvis sommerhuset samtidig også benyttes vinteren over. Mange bruger efterårsferien til at lukke sommerhuset ned for vinteren.


En ny rapport fra SBi viser, at mere end hver tredje holder radiatoren tændt, når de forlader huset for sæsonen. De er unødigt bekymrede for, at sommerhuset kommer til at lugte muggent og vil tage skade, hvis der ikke er lidt varme på. Med en varmepumpe i dit sommerhus får du renere luft og omkostningseffektiv opvarmning, samtidig med at du beskytter huset mod fugt.


Om sommeren giver varmepumpen kølighed og afkøler sommerhuset. Om vinteren , når du ikke bruger det, kan varmepumpen med vedligeholdelsesvarme holde temperaturen på ca. Kravene til den nye varmepumpe var optimal ydeevne i det danske klima samt fjernstyring.


Odsherred El-service anbefalede Berit og Henrik Lærkes at købe DanmarksPumpen, som opfylder familiens krav. Ingen unødige bekymringer. Lærkes sommerhus bliver ikke lukket ned om vinteren , og det medfører behov for en . Det betyder også, at hvis sommerhuset skal bruges i vinterperioden, og du ikke ønsker at tømme vandinstallationerne, skal dit sommerhus holdes helt frostfrit.


Du skal sikre dig, at der er tilstrækkelig varme i sommerhuset. Det er ikke nok, at du blot har få varmegrader på radiatorerne i løbet af vinteren. Sommerhuse er beregnet til brug om sommeren og derfor som regel dårligt isolerede.


Alligevel benyttes af de danske sommerhuse typisk mindst en uge i løbet af vinteren.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop