Tank op rejsekort

Gør det selv - eller slip for besværet. Du kan selv sætte penge ind på dit rejsekort , og hvis du har et rejsekort personligt eller et rejsekort flex, kan du få en tank - op -aftale. Aftalen sørger for, at du har penge på dit rejsekort. Så er du altid rejseklar. Vi bruger cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse, bl.


Når du fortsætter med at bruge rejsekort. Læs mere om brugen af cookies her. Her finder du en oversigt over de salgs- og servicesteder, der kan hjælpe dig med rejsekort.


Det er ikke alle salgs- og. Husk at du skal medbringe gyldig legitimation (gælder ikke rejsekort anonymt) for at købe et rejsekort på et salgssted. Jeg kan stadig se mit spærrede rejsekort og saldo på selvbetjeningen?


Hvorfor står der på selvbetjeningen, at jeg har bestilt en tank - op - aftale, når jeg har opsagt den? Se hvordan du let kan sætte penge på dit rejsekort i én af de rejsekortautomater, som er placeret på alle. Denne video giver dig en kort gennemgang af hvordan du let kan tanke penge på dit rejsekort via. Lad være med at bruge rejsekortet.


Rejsekort : Tank op på rejsekortautomat. Slip for at opgive personlige oplysninger, og del rejsekortet med andre. Køb og tank op på alle tog- og metrostationer samt udvalgte lokalbanestationer.


Flere tank - op steder til rejsekort i Sønderjylland. Nu bliver det lettere at bruge det nye rejsekort i Sønderjylland. Sydtrafik har besluttet at give sønderjyderne flere muligheder for at fylde penge på deres rejsekort.


Rutebilstationerne i Haderslev og Sønderborg er blevet udstyret, så de kan tage mod kontanter . Hvor kan jeg købe rejsekort ? Gør rejsekort nemmere med en tank - op -aftale. Du kan tegne en gebyrfri tank - op -aftale for dig selv eller dit barn med dit betalingskort, så der altid . Ifølge kunderne har rejsekortet mange begrænsninger. Her er – direkte citeret fra hjemmesiden – brugervejledningen til den standardsituation, at man får nyt betalingskort, og vil fortsætte sin tank - op -aftale på rejsekortet. Jeg citerer: ”Forny din tank - op -aftale Vil du fortsat have en tank - op -aftale på dit rejsekort , skal du knytte tank - op -aftalen til dit . Pengene bliver trukket for at være sikker på, at der er dækning for i hvert fald en del af din rejse.


Beløbet er forskelligt alt efter, hvilken korttype du har. Har du et personligt eller flex rejsekort , kan du med fordel oprette en tank - op -aftale. Ovenstående gælder for alle rejser, også rejser inden for dit periodekorts gyldighedsområde. Du kan ikke medtage ekstra personer eller en cykel på et rejsekort Pendler kombi kort.


For de kunder der vælger ikke at have tilknyttet en Tank - Op -Aftale bliver kortet ved produktion forud optanket med 10 kr. Med et rejsekort har du altid billet til tog, bus og metro ved hånden. Du optjener mængderabat og får rabat uden for myldretiden.


REJSEKORT : TANK OP I GOD TID!

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop