Linak job

LINAK er en global producent af linære aktuatorsystemer og -løsninger. Faktisk ser vi os selv som verdens førende indenfor elektrisk aktuatorteknologi. For at bevare det forspring , vi har indenfor innovation og teknologi, har vi brug for at kunne mestre mange færdigheder – ikke . Hos LINAK Danmark kan vi tilbyde dig et job i et dansk salgsselskab, som er en del af en international teknologivirksomhed. Alle vores dedikerede medarbejdere arbejder hver dag for, at forbedre livet for mennesker i hele verden ved at skabe produkter, der kan sikre bevægelse i en række vidt forskellige .

Når man, som LINAK , er en global markedsleder med vokseværk, har man brug for at samle de allerbedste folk omkring sig. Derfor søger vi kontinuerligt efter flere gode og kompetente kolleger med den rette indstilling og et oprigtigt ønske om at gøre en positiv forskel for andre mennesker. Søger du et meningsfyldt job i en international teknologivirksomhed med gode og fagligt dygtige kolleger, og har du et oprigtigt ønske om at forbedre livet for andre, så kan LINAK være stedet. En stor del af den succes, LINAK har haft gennem årene, skyldes en fantastisk indsats af de ansatte i vores fabrikker i Guderup . As a global market leader, continuously extending our activities, we are always looking for good people wanting to make a real difference. Check our list of available positions.


Ingeniør til produktansvar (Elektronik), DESKLINE Du vil indgå i et stærkt team med kolleger, der sidder med produktansvaret for vores eksisterende produkter.

We are looking for an energetic project manager who will be part of our team for developing future products. Gratis, hurtig og nem måde at finde et job. Scope With direction and guidelines from the LINAK corporate Marketing department the Marketing. See this and similar jobs on LinkedIn. Linak Jobs available on Indeed.


Find dit nye job allerede i dag. Are you an expat looking for jobs in English? Apply now on IamExpat Jobs. Forskellig løn for samme arbejde. Tungt at administrere – 4forskellige job.


Leder til Fleggaard Süder. Sme Mekaniker eller Lan. Medarbejdere til projekte. Sidste: dage, dage, dage, Alle job. Sønderborg, Syd- og Sønderjylland.


Jobbet er spændende og alsidigt i et internationalt miljø, hvor du vil blive ansvarlig for at vort CRM system understøtter vore salgs og marketing processer.

Produktionen foregår i Danmark, USA, Kina og Slovakiet. Resultat før skat landede på 7mio. På de områder, hvor vi har manuelt arbejde i Danmark kunne det bedre betale sig for os at . To stay successful we continuously look for skilled production candidates. Sammi blev bortført til Ukraine.


Narkobilist dømt for trafikdrab. Præster går i forsvar for moské. Små landbrug skal fortsat støttes.


Projektet har stor bevågenhe hvorfor det er vigtigt at du har den tekniske og personlige ballast til at starte dit nye job i bevægelse. View job listing details and apply now.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop