Målerramme ums

Udvendig måletavle UM - S hvid hos EL-Grossisten for kun 86kr. Køb hvid målerramme UM-S til stikben til billige priser hos BygMax. Er udført i dobbeltisoleret og selvslukkeligt termoplast.


Dækkappen har plombèrbare låseskruer. UM-I for målere med ledningstilslutning. Dobbeltisolerede klasse II. Stikbenenes rejfede ende skal vende mod stikdåsen.


Find den billigste forhandler og bestil i dag. Danmarks største VVS forhandler på nettet! Tryk her for at læse mere. UMs -ie og UM - s gammel type PMs-ie. Anvendelse: Er beregnet til elektronisk DIN- skinne måler for individuel måling.


UGsvarer i dimension til UM. Målertavle for montage udvendig på væg. For sløjfning af jordledning . For montage udvendig på væg. Kan sammenbygges vandret og lodret med gruppetavle type UG. Bagpladen er forsynet med udslagsblanketter Ø mm.


Alt vores tavlemateriel er i top kvalitet, og vi har markedets bedste priser på materialer til tavler. Nedenfor kan du se vores udvalg af tavlemateriel, som blandt andet tæller – automatsikring, gruppetavler, HPFI, sikringer . Dennem målertavle bruges i de fleste tilfælde til de gode gamle elmålere med ledningstilslutning. Hurtig levering og vvs faguddannet kundeservice.


Beregnet til opsætning indendørs og primært til anvendelse i boliginstallationer. Tavlen er beregnet for udvendig montage. Beskrivelse: Gruppe- og målertavle udvendig målertavle UM - s for stikbenstilslutning.


Leveres med afgreningsklemme til beskyttelsesleder. Dækramme for UM - s og UM-l gl. Jordklemme vinkel 9tilslutning 6-mm rustfristål. Friedrich L-AUS krydsnøgle - Udv.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop