Power viby åbningstilbud

Kæmpe udvalg af elektronik, TV, hvidevarer, mobiltelefoner og meget mere. Er du vild med skarpe priser og gode tilbud ? POWER - Danmarks vildeste prisrobot. VIBY : Den store parkeringsplads ved Mega Syd i Viby var lørdag morgen fyldt med biler. Rigtig mange folk fra Aarhus og omegn var nemlig mødt op, for at få gavn af de mange åbningstilbud. Det gik ikke stille for sig, da elektronikkæden Power åbnede sin første butik i Aarhus.


Folk stod i kø hele vejen ned til . Bliv inspireret og find dem i deres tilbudsavis hos minetilbud. Og har du brug for inspiration, både i forhold til de mere generelle indkøb samt til sæsonens musthaves, kan du være sikker på at finde det i . Dette ultra skarpe 58” TV fra Panasonic er lige nu på køtilbud til en ualmindelig lav pris, du sparer intet mindre end 3. Vi synes at produktet er så vanvittig lækkert, at vi gerne vil give jer muligheden for at . Power har gjort sig upopulær hos kunder, der har stået i kø i siden torsdag aften ved det nye varehus i Herlev for at spare penge på elektronik, når dørene slås op lørdag. Kunderne siger, tilbuddene ikke er nær så gode, som de havde håbet. Også udlejerne af butikslokalet er sure, fordi Power er løbet fra en . Den nye store elektronikbutik i Odense, Power , åbner i morgen, lørdag, deres første butik her på Fyn. Efter store åbningsfester i Glostrup og Herlev har forventningerne været skyhøje til masser af gode tilbud.


De gode priser har fået en række mennesker til at lægge sig i kø allerede torsdag eftermiddag. Finde aktuelle tilbudsavis, ◴ åbningstider og telefonnummer for Power butik i Ringvej Syd i Århus. Udover Holstebro arbejdes der lige nu med etableringer af butikker i Aarhus ( Viby J) og Sønderborg.


Jesper Boysen forventer også at der kommer omkring 3. KILDEDagbladet Holstebro. Sådan så der ud i Viby Aarhus, da Power åbnede der, og tilstrømningen i Sønderborg ventes også at blive et tilløbsstykke. Bliver spænende at se hvor mange der kommer til denne åbning. Folk på facebook synes vidst ikke alt for godt om deres tilbud.


Tak fordi du valgte Elgiganten Aarhus (MEGA SYD - Viby ). Venlig hilsen Varehuschefen, Elgiganten Aarhus ( Viby ). Der loves endnu en gang gode tilbud på en lang række produkter, som sælges efter først til mølle princippet. Se også: Åbningstilbud i Power Tilst - ”Priserne på elektronik og hvidevarer falder i de byer, hvor vi åbner et nyt Powerhouse. Det har været tilfældet, da vi åbnede ved Mega Syd i Viby – og det .

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop