Elevintra søndersøskolen

Når du logger in accepterer du vores brug af cookies. Hjælp til nye brugere og reset af adgangskode. Skift til PersonaleIntra eller ElevIntra. Der er snart valg til skolebestyrelsen.


DERFOR har vi brug for DIG i vores skolebestyrelse så du kan dele DIN viden med os.

Brug minutter på at se vores lille intro til skolebestyrelsens . FORSIKRINGSMÆSSIGE VILKÅR VED INDDRAGELSE AF MOBILTELEFONER! Vi søger en person, der brænder for musik og som har lyst til at være vores nye musiklærer på 4. Stillingen er en deltidsstilling, men med mulighed for at tillægge vikartimer på skolen. Hvis du er interesseret i . Forældre- og Elevintra , indgår også, hvordan man som lærer vil. Spørgeskemaerne kan besvares via elevintra.


SSP-kontaktlærer Thomas Aistrup.

Slagslunde Forsamlingshus. Ankomst på Marie Kruse Skole. Slangerup Rutebilstation. Skolen har satset stort inden for IT-området, så vi i langt højere grad kan bruge.


IT i undervisningen og dermed levere en moderne undervisning. SSP bidrager løbende med viden, vejledning og indfaldsvinkler til børn og unge, samt de voksne, der har direkte kontakt med børn og forældre. Overordnet set, står SSP's ar- bejde på to ben: Først og fremmest den generelle forebyggelse, som dette kompen- die handler om, dernæst de indgribende indsatser for . Bolig på tvangsauktion i Værløse - Auktion på Ryetvej 6 1. Elevintra ” burde være implementeret nu, men det er kun få af skolerne, som har taget hul på den udfordring. Længst er man nået på Nordvestskolen, hvor . Kære forældre, elever, børnehavebørn, dagplejebørn og andet godtfolk. Søndersøskolen, Værløse - Forside.


Velkommen til Kystskolens facebookside. Her vil I løbende kunne følge med i vores gøren og laden. Vi vil fortsat bruge forældreintra og elevintra til den daglige kommunikation med jer.


Morten Wettergren Distriksskoleleder. LærerIntra, ElevIntra , Skoleporten og ForældreIntra.

Det er vores klare vurdering, lyder det fra velfærdsdirektøren i en pressemeddelelse, som Furesø Kommune udsendte onsdag eftermiddag. CFU Biblioteksorientering Vejledning i udlån It-vejledning og kurser Boganmeldelser Lektiecafe (man.-tors.) Elevråd Læsevenner Læsemåned Div. Gruppearbejde Elevintra – indtastning af læsekontrakt, lektier etc.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop