Gymnasial supplering online

Gymnasial supplering eller GSK er for dig, der vil supplere din gymnasiale uddannelse med et eller flere fag på et højere niveau for at at kunne blive optaget på en videregående uddannelse. Kontakt vores vejledere på tlf. På KVUC GSK flex kan du få supplering online.


Dette er et online baseret undervisningsforløb, som du kan tilpasse efter din hverdag. GSK ( Gymnasiale suppleringskurser ) - Fjernundervisning. Mangler du et fag eller en bedre karakter for at komme ind på dit drømmestudie? Men har du ikke tid eller lyst til et halv år på skolebænken med faste studiedage? Så er GSK som Fjernundervisning måske noget for dig.


GSK Online er din mulighed for at gennemføre . Vi har samlet alle uddannelser i Danmark, så du let kan sammenligne alternativerne. Enkeltfag og gymnasial supplering , Fjernundervisning. Via linket nedenfor finder du listen over samtlig fag. Få mere at vide om GSK og GIF. Gymnasial Supplering hjælper dig videre til optagelse på ønskestudiet.


Undervisningssteder over hele landet. Hvad kan jeg bruge gymnasial supplering til, og hvor og hvordan tilmelder jeg mig? Hvor længe varer det, og er der mødepligt? Her får du svar på alle de mest almindelige spørgsmål om supplering.


En HF-uddannelse er en gymnasial uddannelse, der giver adgang til ALLE videregående uddannelser. Både de korte, mellemlange og lange videregående uddannelser såsom universitetet. GSK er et tilbud til dig, der har en adgangsgivende eksamen til videregående uddannelser, men som mangler et niveau i et eller flere fag for at kunne opfylde uddannelsesspecifikke adgangskrav. GSK - Gymnasial supplerings kurser. VUC Syds fjernundervisning på VUC.


Så kan du bedre passe din uddannelse i en travl. Gymnasiale SuppleringsKurser (GSK) er for dig, der har en gymnasial uddannelse, men mangler et fag på et bestemt niveau for at komme ind på drømmestudiet eller skal have forbedret karakteren i et allerede gennemført fag for at opfylde krav til optagelse. Et Turbo sommer-kursus kan fx være relevant for dig, hvis du har brug for at læse et fag som supplering til din gymnasiale uddannelse, inden du starter på en. Tilmelding til matematik B (GSK) foregår via VUC Aarhus' online tilmelding - vælg VUC Holstebro-Lemvig-Struer som undervisningsted ved søgningen.


Du kan kun supplere i ét fag, ét niveau. AU i Herning udbyder en række fag som halvårlige suppleringskurser både forår og efterår for studerende, som ønsker at læse videre til ingeniør. Der er desuden enkelte ledige pladser til at supplere fag online.


Fjernundervisning er for dig, der fx ikke kan følge et skemalagt fag ved VUC eller hellere vil læse på egen hånd og i eget tempo på fleksibel vis. Se mere på Fjernundervisning. Efter EUX del kan du vælge, om du vil søge en elevplads i en virksomhed inden for Kontor, Handel, Detail eller Event (afhængig af din studieretning), eller om du gennem gymnasial supplering (GSK) vil læse videre på en videregående uddannelse. Der er tilmeldingsfrist en uge før studiestart. Vi har begrænset antal pladser på supplerings-kurserne - søg derfor i god tid.


GSK hos os Helt konkret udbyder vi på Kolding HFVUC gymnasiale suppleringskurser , såkaldte turbo-kurser, i matematik B forår, sommer og efterår samt matematik A om sommeren. Hvis man nu skal supplere nogle gymnasiefag for at eksempelvis kunne søge ind på medicin (kvote 1) næste år, tæller de karakter man får fra kurset for noget, eller er det fuldstændig ligemeget om man får eller 1 bare man har det rigtige niveau?

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Hængelås med kode glemt kode

Underscore på dansk tastatur

Form flad vinkel stikprop